hayırlı olsun. resmi açıklama gelene kadar kilit
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tim Jabol-Folcarelli
Daraltma
X
-
AI yorumu
Oyuncunun İyi Yönleri
- Fiziksel Dayanıklılık ve Pres Kabiliyeti: Orta sahada veya forvet arkasında oynayan bir oyuncu olarak rakibi önde rahatsız etmesi ve topu kapma becerisiyle öne çıkıyor.
- Pozisyon Alma ve Pas Oyununa Katkı: Topa sahipken takımın atakları yönlendirmesine yardımcı olabiliyor. Seri ve doğru paslarla hücum organizasyonuna katkı sağlıyor.
- Çok Yönlülük: Defansif görevlerde de sorumluluk alabilmesi, farklı dizilişlerde rahatlıkla kullanılabilmesini sağlıyor.
Oyuncunun Geliştirmesi Gereken Yönleri
- Bitiricilik: Şut isabetinde veya gol katkısında istikrar sorunu yaşadığı gözlenebilir. Yani skora direkt etki etme oranı düşük kalabilir.
- Topla Dripling: Sert savunmalar karşısında top sürme becerisinin zayıf kalması, kolay top kayıplarına neden olabilir.
- Fiziksel Güce Dayalı Liglerde Zorluk: Süper Lig’deki sert temaslı oyuna alışması zaman alabilir; temaslı oyun ve hava toplarında eksik kalabilir.
Trabzonspor Tarihinde Benzetilebilecek Oyuncular
- Colman (Orta Saha, 2008-2015): Top dağıtımı ve iki yönlü oyunda öne çıkan bir isimdi. Tim Jabol-Folcarelli’nin pas yönlendirme ve defansif katkı özelliklerine benzerlik gösteriyor.
- Jaja (Forvet Arkası, 2010-2011): Hücumda yaratıcılık ve şut denemeleriyle biliniyordu, ancak savunma katkısı sınırlıydı. Tim Jabol-Folcarelli’nin benzer ofansif yönleri var ama Jaja gibi bitirici olması için daha istikrarlı gol katkısı gerekiyor.
- Denis Glushakov (Sadece Hazırlık Kampında Denendi, Transfer Gerçekleşmedi): Her ne kadar resmi olarak forma giymemiş olsa da tipik “box-to-box” orta saha örneklerinden biri olarak düşünülmüştü. Tim Jabol-Folcarelli de bu çok yönlü orta saha rolüne benzetilebilir.
Bu kıyaslamalar tamamen oyuncunun iki yönlü orta saha veya forvet arkası rolü üstlenmesi ve Trabzonspor’un geçmişteki benzer profildeki futbolcuları temel alınarak yapılmıştır.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Hayırlı uğurlu olsun.
İdeal 8 olmadığını biliyoruz, hayallerimiz çok daha üstü idi ama maliyetine bakılınca mantıklı bir hamle bana göre.
Filan takım buluyor da biz niye bulamıyoruz a iyi bir örnek olur inşallah.
Seneye Hamşik-Sosa türü bir orta saha alırsan Falkonetti uşak mutlaka seviye atlayacaktır,
Mevcut orta saha ile onun da takımın da işi zor hepimizin Allah yardımcısı olsun.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Herkesin malumu senelerdir eksik bölgeye herhangi bir transfer beklemiyordum. Ilgilenilen oyuncular asiri pahali gelince hic yoktan iyidir transferi gibi oldu ama gectigimiz dönemlerde ilgilenilmis olunmasi bence önemli..Demek ki izlenmis..Yani umarim öyledir..
Taraftarin oyuncuya oldukca isinacagina inaniyorum. Bizim taraftarin kimyasinin uyustugu oyuncu sayisi bir elin parmagi kadardir..Yattara, Nwakaeme, Ekuban da bunu hissetmistim. Resimlerde bir Onuachi pozitifligi sezdim..
Oyuncu icinde ilk yurt disi tecrübesi..25 yasina kadar yapamadigi sicramayi umarim bizde yapabilir..Ben olumluyum..Beklentinin düsük olmasida kendisi icin avantaj bence..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 11.02.2025, 23:45.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum