çok çok iyi oynadın eline sağlık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tim Jabol-Folcarelli
Daraltma
X
-
En yararlı maçını oynadı kalabalık anlarda topu çok iyi sakladı baskı altında panik yapmadan doğru paslarla topun bizde kalmasını sağladı Büyük ihtimal bu oyuncu uygun fiyata sakat olduğu bilinerek alınmış olabilir ilk aylarda dizi sargılı fit görüntü vermiyordu yeni kendine geldi
Yorum
-
Gerçek scout başarısı 25 yaşında da böyle adamlar bulmaktır. Ucuza ve çok iyi. Bir colmandan daha iyi. Kim ne derse desin. Bir xavi havası var adamda.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
Futbolcu gibi futbolcudur,kendisi.stadyuma gidip canlı seyretmek nasip oldu, gerçekten görünce bu adam futbolcu diyorsun azmi- hızı,temposu,sertliği,müdahaleleri özellikle gerçekten her şeyiyle mükemmel ötesi bir futbolcu.Saygıyı çok hak ediyor. Ayağına sağlık yiğidim.BİZE SENİN GİBİLER LAZIM!Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum