Bugün maçı izleyemedim, o yüzden bu maç için yorum yapamayacağım.
Mustafayı Düzyurtspordan beri takip ederim. Özellikle Malatya’daki oyununu oldukça beğeniyordum. O yıllarda alınsa niye alındı demeyeceğim bir oyuncuydu . Malatya’da sağ açık oynuyordu genelde. Sağ/sol açık ve sağ/sok bek olmak üzere 4 mevkide de ortalamanın üstü katkı verir. Hızı, şutu, tekniği beklentiyi yükseltmeseniz iş görür. Disiplinli ve ahlaklı bir oyuncudur.
Şenol Güneş, Mustafa’dan ekstra verim alır ve Erenden her türlü daha iyi oynar. Malheiroyu da yedekler.
Çok büyük beklentiye girip baskı oluşturmazsak uzun yıllar işimize yarar, yeri gelir maç alır.
Bence de Malatya'da en iyi yıllarını geçirdi, orada beğeniyordum kendisini, çoğu zaman sağ önde oynuyordu evet
Mustafanin gecmisteki maclarinda benim akilda kalan kanatlardan risk alarak calimlarla bir kac adami ekarte ederek israrla sifira dogru inisleri geliyor yedekte kalsa bile aldigi para goze batmaz
Aynen öyle... aslında yerli Vişça gibiydi yıllarca, tip olarak da benziyor
Ters ayaklı olması bu maçta oynadığı pozisyona göre avantaj oldu içeri girip al ver yapması , nwakaeme ile erenden daha fazla uyumlu gözükmesi ve hırsı yerindeydi.
Hayırlı olsun tekrardan.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Sağ ayaklı bir solbek olduğu için neler yapacağını merak ediyordum o konuda sıkıntı pek yaşatmadı. İlk maçına rağmen cesur oynaması önemliydi. Bu takım sürekli yan pas yapan çakılı solbekle şampiyon oldu o yüzden günümüz futboluna uygun bir stili var...
Çok beğendim Eren’e göre oyun görüşü oyun aklı ve ileri oynama isteği fazla. Özgüveni var. Duracağı yeri biliyor. Eyüpspor daha çok sol taraftan geldi bir de sonraki maçta görmek lazım tabi
masallah allah nazarlardan korusun. Eyüp macinda cok begendim. Iyi calimlar ve ortalar acti. En önemlisi, ilk mactan itibariyle takima sahip cikti. Adamda o ruhu gördüm eyüp macinda savasdi. Bu ruhdan diger oyuncularimizada lazim. Suan takimin morali ruhu yok, kazancikta insallah gelir.
BU transfer geç bile oldu geçç... 2 3 sene önce olmaliydi hadi onu geçtim geçen yaz ya da önceki sezon basi yâni 1,5 sene önce sözlesmesi bitiyorken alinmaliydi, alinmayinca da sözlesmeyi 2 sene uzatmisti (ya da bu sezon basi +1 uzatmisti tam hatirlamiyorum)
Eren'i değerlendirirken "En azından hızı var, bindiriyor" diyorduk. Şu iki haftalık süreç gösterdi ki Musti yalnızca savunmada değil, hücumda da Eren'in önünde.
Yine de Rashica karşısında %100 verimlilik ile oynamasını beklerdim. Bir-iki pozisyonda geçildi.
Yorum