Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Eskihellaç
Daraltma
X
-
Mantıklı bir transfer,
1 den fazla bölgeyi yedekler ve belli bir seviyesi var, ihtiyaç duyulduğunda görevini layıkıyla yapacaktır.
Benim tek endişem sık sakatlanıyor,lazım olduğunda hazır olur inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun,
Hoş geldin ismini sevdiğim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
-
Sezon sonu G.Antep'te sözleşmesi bitecek olması, öncelikli olarak ilk 11'e düşünülmemesi ve bu sezon için elzem bir transfer olmaması nedeniyle bonservis maliyeti olmaması gereken ancak ve ancak görev verildiğinde takıma hem bek hem kanat katkısı sağlayabilecek, özverili ve her iki kanatta da oynama alışkanlığıyla uzun vadede kadro derinliğine önemli fayda sağlayabilecek joker futbolcu. Şunu da eklemekte yarar var, defansif bek olarak düşünülmesini beklemiyorum, asıl katkısı bek oynadığında dahi hücum yönünde olacaktır.
Transferi bittiyse hayırlı olsun.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.02.2025, 01:59.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Inanlilir gibi degil. Sol beki yedeklemesi icin 27 yasinda sag ayakli, mevkisi ne oldugu belli olmayan, kariyerinde 13 kez sol bek oynayan birisi icin para harciyoruz ve millet buna seviniyor.
Yok bir kac mevki yedekliyormus, yok cart, yok curt. Gecin bunlari, daha ilk onbir de eksikler varken senin nerene yedek kulübesine transfer yapmak?
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildiResmi açıklama gelmiş başlığı yok.
"İyi bir hamle olur, bir kaç mevkiyi yedekler diye düşünüyordum ama verilen paralara bakınca gerçekten hayretlere düşüyor insan, ya salaklar, ya da soygun var diye düşünmeden edemiyorsun.
Mustafa Eskihellaç'ın sezonun ikinci yarısı için 12 milyon 500 bin TL ücret alacağı, gelecek sezon bu tutarın 25 milyon TL'ye yükseleceği, 2026/27 sezonunda ise 31 milyon TL ödeneceği açıklandı.
Ek olarak sözleşmedeki opsiyonun kullanılması halinde ise 2027/28 sezonu için 38 milyon TL ödeme yapılacağı duyuruldu."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum