Haydi Mustafa artık hayallerindeki takımdasın ve Trabzonspor'dasın.Haydi İnşaAllah göster kendini ve çok başarılı ol...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Eskihellaç
Daraltma
X
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye banko topçusunu bize bedelsiz versinler herkes Trabzonspor mu?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVermesinler tabii. Günlerce bu şekilde yazılıp çizildi. "Alacaklarıba karşılıp bonservisini çözdü" deyip durdular.( ゚д゚)
Yorum
-
Orta sahada dinamizm eksikliği olduğu aşikâr, kalan sürede bu yönde bir transfer hamlesi gelip gelmeyeceği de şüpheli. 8 transferinin yapılmadığı senaryoda özellikle açık oynayan takımlara karşı 8 rotasyonunda da değerlendirilebilir, zaman zaman o görevde de görürsek kimse şaşırmasın. Teknik ekibin bunu da bir kenarda tuttuğunu düşünüyorum.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Bugün maçı izleyemedim, o yüzden bu maç için yorum yapamayacağım.
Mustafayı Düzyurtspordan beri takip ederim. Özellikle Malatya’daki oyununu oldukça beğeniyordum. O yıllarda alınsa niye alındı demeyeceğim bir oyuncuydu . Malatya’da sağ açık oynuyordu genelde. Sağ/sol açık ve sağ/sok bek olmak üzere 4 mevkide de ortalamanın üstü katkı verir. Hızı, şutu, tekniği beklentiyi yükseltmeseniz iş görür. Disiplinli ve ahlaklı bir oyuncudur.
Şenol Güneş, Mustafa’dan ekstra verim alır ve Erenden her türlü daha iyi oynar. Malheiroyu da yedekler.
Çok büyük beklentiye girip baskı oluşturmazsak uzun yıllar işimize yarar, yeri gelir maç alır.
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi biz transferden önce bonservissiz denilen adama bonservis mi ödedik ? Ulen bir kere de şaşırt bizi be
Çok doğru bir hamle. Keşke ereni de satabilseydik. Şimdi eren yedek mi kalacak. Yoksa Mustafa mi. Form durumna gore eren yedeğe geçmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum