Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Saatçı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bjk nin bragaya gagaladığı adamı braga da bize gagaladı. olayın sonunda zararda olan biziz. bu adam niye alınır ya niye. bide üstüne 2,5 euro niye verilir. şuursuzca geziyor sahada

Yorum

Sana iki bucuk verenin iki bucuk gram akli yok.

Yorum

ya şu sığırdan nefret ediyorum sahada görünce başımı duvarlara vuracam artık her maç hatalı istisnasız. nasıl katlanıyorlar buna hayret ediyorum koy gençlerden birini 10000 kat iyidir

Yorum

bir türkiye gerçeği daha. şuna futbolcu diye verilen parayı gördükten sonra kulüplerin niye battığını fazla da sorgulamamak lazım. futbol aklına bakın harika.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Şunu artık kadroya bile almayın leş herif gördüğüm en dandik topçulardan biri
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Çebi boşuna şutlamadı, bize geldiğindeki demeci falan da sıkıntılıydı.

Yorum

u 19 dan Taha-Arda ya yazık valla.
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

ben bunun yerinde olsam fatihe ana avrat küfür eder oyuna girmezdim. takımın ilk yarı stoperi sakatlanıyor oyuna almıyor, skor 3-0 olmuş maç bitmiş oyuna sokuyorsun.

Yorum

Sanırım Banza'yı Braga'dan kiralamanın şartı olarak mecburen 2.5 m euroya almak zorunda kaldık.
                    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Ts tarihinin gelmiş geçmiş en kötü stoperi olabilir hiçbir iyi özelliği yok..100 trilyona yakın para bağladık buna …şu erto geldiğinden beri olanlar matrix evreni gibi koca bir şaka gibi…
                      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• bu eleman halen daha bizim topçumuz mu acaba. var mı yok mu belli değil. çok büyük kazık yedik. şuan serbest bıraksalar kendisini hiç bir takımın alacağını sanmıyorum. çok kötü bir kariyer planlaması. tam bir fiyasko.

Yorum

• Tam forma şansı gelecek, onda da sakatlanmayı beceriyor. İnanılmaz gudubet bir profil.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tam forma şansı gelecek, onda da sakatlanmayı beceriyor. İnanılmaz gudubet bir profil.
                            Lazım olduğunda ortadan kaybolan adamı direkt yollayacaksın

Yorum

• Olum hadi digerleri neyse mac oynayarak sakatlaniyor sen mac oynamadan sakatlanmayi nasil basariyorsun. Bir de ne tesaduf tam forma sansi bulacagi mactan birkac gun once. Cok ilginc. Huseyin turkmen in yan cari gibi.

Yorum

• Kariyer maçını oynadı, tebrikler.

Daim olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X