iyi olsa braga yollar mıydı. bunun seviyesi anadolu takımları veya tff 1.lig olur. dünya üzerinde trabzonspor'dan başka hiç bir takım kendisine bu maaşı vermez. kulübün paralarını çöpe atmaya devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serdar Saatçı
Daraltma
X
-
Çebi'nin hemen satması, + ekmek yediği ve yetiştiği takıma sözlerinden bir bk olmayacağını kestirmiştim.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi olsa braga yollar mıydı. bunun seviyesi anadolu takımları veya tff 1.lig olur. dünya üzerinde trabzonspor'dan başka hiç bir takım kendisine bu maaşı vermez. kulübün paralarını çöpe atmaya devam.
Yorum
-
Serdar ı bedavaya alıp, uygun bi paraya oynatıp bir de biz deneyelim belki toparlar dersin anlarım,
AMA 2,5 milyon a transfer ettim dersen insanların aklına hırsızlık gelir, çünkü gözünün önünde bir oyuncu, izleyip buna para verelim diyecek bir salak yoktur, olsa olsa menfaat işidir.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Önce bi futbol oynasın. Sonrasına bakarızİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
jzjazhehaahajahahahaİlk olarak tarjeta amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hüseyin Türkmen futbol mu oynadı da forma aldı son maçta? İşin içinde başka bir iş var.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce bi futbol oynasın. Sonrasına bakarız
Yorum
-
bir müdahalesi var videosunu bulamadım tokatlamalık hareketti
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum