hayırlı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serdar Saatçı
Daraltma
X
-
-
Serdar alindigina göre, Ali Sahin'e sans verilmeyecek sanirim. Bari PTT'Ye kiralayin da gelissin cocuk.
Yorum
-
eee adet yerini bulmalı.İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakatlanıp çıkmış ümit milli maçında"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Hayırlı olsun başarılar.
Yorum
-
bjk'den daha büyük bi kulübe geldim dediİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu ne demiş ki?
Yorum
-
Hayırlı olsun, muhakkak katkı sağlayacaktır. Kendini tekrar bu ligde göstermek isteyecektir. Hırsı ve dinamizmi olan bir stoper kazandı Trabzonspor. Braga'da ŞL seviyesinde önemli maçlar çıkarmış olması tecrübe kazanması adına önemliydi. Zaman zaman öfke kontrolü kaynaklı sorunlar yaşayabilir ama ilerleyen dönemde daha kontrollü olmayı da öğrenecektir. Ali Şahin ile birlikte 2 kaliteli genç stoper önemli bir kazanım, Savic tecrübesinden de faydalanarak kendilerini daha çok geliştirir ve uzun yıllar formanın hakkını verirler umarım.
Ali Şahin'in de artık daha fazla fırsat bulmasını bekliyorum.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
kjahjkahjakh manyakİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk'den daha büyük bi kulübe geldim dedi
hiç de gerek yok sevmem öyle seyleri valla
Izledim, yaninda Cihan Canak var, kral ona damardan girmis akhakjah adamim yaaEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 11.09.2024, 22:24.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum