İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Simon Bokoté Banza
Daraltma
X
-
Aynen dediğiniz gibi sadece fırsatçı golcü. Maç içinde kayboluyor, hava toplarını alamıyor. Çalım yok, dripling yok. Uzaktan şut yok. Sadece ceza sahası golcüsü. Onda da bazen saçmaladığı oluyor. Son yıllardaki golcü performanslarına göre Sorloth> Onuachu> Cornelius> Banza > Maxi gomez> Enis destan > Afobe. Sikanı şimdilik forvet pozisyonunda fazla izlemediğimiz için net bir yere koyamadım. Buna göre Banzaya verilecek bonservis en fazla 5 milyon euro filandır. 6 milyon euro veya altına Onuachu almaya çalışmalıyız. Hiç riske gerek yok.
-
Katılıyorum hocam aynı şekilde düşünüyorum. Tabiki şansa demek haksızlık olur gollerine de farklı şekilde nitelemek de zor. Ceza sahasında bereketli bı arkadaş diyelim daha hafif bı tabirle.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bence göte baladan ziyade gol vuruşlarında pozisyon alması iyi duracağı yeri iyi biliyor.hani golü koklayan santrafor derlerya o tam banzaya uyuyor lakin tek iyi özelliği bu..bence çok övülen kafa vuruşları bile net değil.top alıp verme,top saklama,rakiple boğuşma v.s. Bunlara girmiyorum bile bunlar sıfır çünkü..sezon sonu kesin olarak yol verilmeli…..#Dik oyna
Yorum
-

32K likes, 90 comments - transfermarkt.com.tr on May 6, 2025: "📊 Süper Lig'in en çok gol atan ikilileri! 🥇 Victor Osimhen & Barış Alper Yılmaz 🥈 Youssef En-Nesyri & Edin Dzeko 🥉 Krzysztof Piatek & Joao Figueiredo ------------------------------ #süperlig #galatasaray #fenerbahçe #samsunspor #beşiktaş #başakşehir #eyüpspor #göztepe #trabzonspor #kasımpaşa #konyaspor #antalyaspor #gaziantepfk #kayserispor #rizespor #alanyaspor #sivasspor #bodrumfk #hatayspor #adanademirspor".
Yorum
-
22 gol atmış olsa da aradığımız ve arzuladığımız tipte bir santrafor değil. Zaten yönetim ve hocanın alınmasını isteyeceğini de düşünmüyorum. Görünen o ki yeni sezona Sikan'la başlayıp Avrupa'da transfer sezonu kapandıktan sonra yine kiralık bir santrafor alacağız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
O kadar görüntüden ibaret ki Dragus gibi camiada çok fazla kabul görmeyen, üstüne üstlük tek santrfor dahi sayılmayacak bir isim bile kısa sürede fersah fersah önüne geçti.
Devam edilmeli mi edilmemeli mi uzun süredir soru işaretiydi ancak bugünle birlikte yanıt kesinleşmiştir. Belli ki kendisinin de pek meyli yok zaten.
Yorum
-
Draguş klasik golcü 9 numaralardan değil.Kanat-forvet profilinde,dribbling ve adam eksiltmeyi seven bambaşka bir oyuncu profili.Hava üstünlüğü de yok.Geçiş oyununda topla daha etkili olabilir ama iyi bitiremeyebilir.İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar görüntüden ibaret ki Dragus gibi camiada çok fazla kabul görmeyen, üstüne üstlük tek santrfor dahi sayılmayacak bir isim bile kısa sürede fersah fersah önüne geçti.
Devam edilmeli mi edilmemeli mi uzun süredir soru işaretiydi ancak bugünle birlikte yanıt kesinleşmiştir. Belli ki kendisinin de pek meyli yok zaten.
Banza ise cezasahası oyuncusu.Topu getirirsen kafa vurur,yerden de bitiriciliği fena değildir.İyi pozisyon alır.Bunlar artı özellikleri.
Banza duvar olma konusunda Cornelius kadar başarılı değil,güçlü stoperlere karşı zorlanıyor.Süratli bir oyuncu da değil.Dribblingi de yok.Bunlar eksikleri.
Taraftarın forvet isteği şu şekilde.En az Banza kadar iyi pozisyon alıp,kafayla ve ayakla iyi bitirebilsin.Ayrıca az Sörloth kadar süratli olsun,savunma arkası koşular atsın.Arada bir de ortasahadan alıp topla gitsin
Banzanın eleştiri konusu olan özellikleri ortada,artıları da ortada.Banzadan faydalanmak istiyorsan oyunu domine etmeli ve rakip sahaya yıkmalısın.Bunu yapamadığın halde adamın 22 gol 7 asisti var.Oyunu domine etsen daha da fazla gol atabilir.
Ortasahada sürekli top kaybedip rezil bir oyun ortaya koyan bir takımda Banzanın etkinlik göstermesi çok zor.Adam hızlı değil,dribblingi yok.Tekniği orta düzeyde.Arkası dönük Cornelius gibi duvar da olamıyor.Bu şartlar altında kontra oynarsan bu adam birşey yapamaz.
Bunların daha üst versiyonlarının fiyatları çok yüksek.Ona göre karar vermen gerekiyor.
Fb de 49 maçta 27 gol atmış El Nesyri de çok ciddi eleştiri alıyor çünkü onun da eksikleri var.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 20:10.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum