Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Simon Bokoté Banza

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün kötü günündeydi ancak şampiyonluk için gayet yeterli bir oyuncu seneye karavana atma şansımız yok alınabiliyorsa direkt alınsın.

Yorum

• Kararsızdım ama gerek takıma uyumu sahiplenmesi gerek golcü karizması istatistiği falan alınsın diyorum ama dün çok ağır sıçtı, hala bilemiyorum, o pozisyonda yanlış yapma hakkımız yok, çok iyi düşünülmeli.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Elensek linç edilecekti ama ucuz yırttı.

İlk yarıda kaçırdığı golde Nwakaeme'nin oradan gol pası çıkaracağını öngöremedi. Nwakaeme sürekli olarak oynamadığı için bu durum kabul edilebilir. Oyuncuların birbirlerini tanımaları için kadro istikrarı önemli ama Nwakaeme'nin vücudu sürekliliği kaldırmıyor artık. Burada Banza'yı suçlamak çok doğru değil.

Kaçırdığı penaltıda ise düdükten sonra epey bir süre bekleyip karizma yapmaya çalıştı ama bence bu iyi bir strateji değil. Kendi üzerindeki stresi artırmaktan başka bir işe yaramıyor. Penaltı kaçabilir ama bu noktada hatası var.

Yorum

• gününde hiç değildi
          etma bokote saç baş yoldurdun
          kalan maçlarda gününde ol
          özellikle kupa finalinde rica ediyoruzz

(UEFA)

Yorum

• İstatistik siteleri yazmasa da, ilk golde ofsayttaki Visca'yı değil de, arka direkteki Zubkov'a yaptığı asist ve alley-oop vari kafa golüyle günün iyilerindendi.

Dahası, ondan görmeye alışık olmadığımız pres! Kaleciye, beke, stopere her yerde rakibi yakın karşıladı.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Transferi için ne kadar çaba harcayacağımız kupa finalinde göstereceği performansa bağlı bence. Bize kupayı getirirse 8'e kadar çıkarız bonservisi için.

Ben hala santrfor transferine gerek olmadığını düşünüyorum bu arada. Sikan-Enis-Poyraz rotasyonu önümüzdeki seneyi rahat götürür.
              En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 02.05.2025, 20:53.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transferi için ne kadar çaba harcayacağımız kupa finalinde göstereceği performansa bağlı bence. Bize kupayı getirirse 8'e kadar çıkarız bonservisi için.

Ben hala santrfor transferine gerek olmadığını düşünüyorum bu arada. Sikan-Enis-Poyraz rotasyonu önümüzdeki seneyi rahat götürür.
                Katılıyorum ilk 10 içinde olmasada 11-12 de bitirebiliriz önümüzde ki seneyi !!!
                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• 24/25: 22 gol 7 asist
                  23/24: 23 gol 5 asist
                  22/23: 14 gol 10 asist
                  21/22: 18 gol 7 asist

Alma ihtimalimiz olsaydı çok farklı şeyler konuşurduk. 15-20'ler konuşulduğu için taraftarın gözü alternatif arıyor. 8'e alabileceğini düşün, anında ok derdi muttemelen herkes.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Şu adamı beğenenlere şaşıyorum gerçekten.
                    İstatistiklere bakıp,aldanıyorsunuz.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Son dakikada attığımız gol geçerli olsa belki kahraman olacaktı ama bu onun çok kötü bir maç çıkardığı gerçeğini değiştirmeyecekti. Ayakta duracak hali yoktu...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Onuachu aga Onuaçuuu
                        Bin kere hem de
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bokote

(UEFA)

Yorum

• Yani iyi hoş gol atıyor hakkaten de aklınıza tek bir sekans geliyor mu Banza diyince? Uzaktan şut? Adam eksiltip vuruş? Plase? Dripling?

Yani gollerin neredeyse hepsi ceza sahası içi bir şekilde göte başa bala giren toplar. He bu değersiz kılmaz attığı golleri ama ben net bir kafa topu indirdiğini, net bir vuruş yaptığını, net herhangi bir hareketini görmediğim adamla sırf istatistiği iyi diye şampiyonluk parolasıyla yola çıkmam şahsen. Banza her yönüyle ortalama her hareketi flu bir isim. 4 milyon euro'ya kadar verilir fazlası yazıktır.

Sörloth'u, Cardozo'yu, Onuachu'yu falan geçiyorum özel isimleri ama 5 milyon euroya alınan Cornelius çok çok daha net bir isimdi.
                            #Dik oyna

Yorum

• Bonservis işine kesinlikle girilmemeli sezon sonu güle güle
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yani iyi hoş gol atıyor hakkaten de aklınıza tek bir sekans geliyor mu Banza diyince? Uzaktan şut? Adam eksiltip vuruş? Plase? Dripling?

Yani gollerin neredeyse hepsi ceza sahası içi bir şekilde göte başa bala giren toplar. He bu değersiz kılmaz attığı golleri ama ben net bir kafa topu indirdiğini, net bir vuruş yaptığını, net herhangi bir hareketini görmediğim adamla sırf istatistiği iyi diye şampiyonluk parolasıyla yola çıkmam şahsen. Banza her yönüyle ortalama her hareketi flu bir isim. 4 milyon euro'ya kadar verilir fazlası yazıktır.

Sörloth'u, Cardozo'yu, Onuachu'yu falan geçiyorum özel isimleri ama 5 milyon euroya alınan Cornelius çok çok daha net bir isimdi.
                                Hocam bence göte baladan ziyade gol vuruşlarında pozisyon alması iyi duracağı yeri iyi biliyor.hani golü koklayan santrafor derlerya o tam banzaya uyuyor lakin tek iyi özelliği bu..bence çok övülen kafa vuruşları bile net değil.top alıp verme,top saklama,rakiple boğuşma v.s. Bunlara girmiyorum bile bunlar sıfır çünkü..sezon sonu kesin olarak yol verilmeli…..
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim