Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Simon Bokoté Banza

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Afobe bundan iyydii( ironi yapmıyorum)

gs banza falan gülerek okuyorum. Adamların forvet hattı icardi-morata-osimhen.. top toplayıcı bile yapmazlar banzayı orda
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Sporting Lizbon bunu Gyökeres'in yerine alacakmış
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Seni bir türlü sevemedim süt oğlan.

Sörloth, Cornelius ve Onuachu'dan sonra sarmadı. Yine de yaptın skorunu kendi çapında sorunsuz ayrılıyorsun yolun açık ola.
        #Dik oyna

Yorum

• Golleriyle takımı sırtlamış olsa da 20 maçta penaltısız 15 gol atan Onuachu, 30 maçta 5'i penaltı olmak üzere 19 gol atan Banza'dan çok daha fazla katkı sağladı...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• En basindan beri Onuachu daha iyi diyordum, o ayri, ama Banza'ya çok isinamasam da hakkini vermeliyim : birkaç maç önce kadro disi birakilip sonraki maçlarda kadroya alinmasina îtiraz etmemesinden dolayi... istese yalandan oram buram agriyor deyip yatabilirdi
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En basindan beri Onuachu daha iyi diyordum, o ayri, ama Banza'ya çok isinamasam da hakkini vermeliyim : birkaç maç önce kadro disi birakilip sonraki maçlarda kadroya alinmasina îtiraz etmemesinden dolayi... istese yalandan oram buram agriyor deyip yatabilirdi
              Yok ya Sefer aynı paraya hangisini alırsın deseler ben yine Banza derdim. Banza'ya yönelik eleştirilerin tamamı ayrılacak olmasının kesin olması ve Sikan'ın varlığı. Ligde her takımda düşünmeden 11'e yazarım Banza'yı. bjk yerinde olsam düşünmeden alırım. Daha iyi bir organizasyon içerisinde daha fazla atacaktır.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok ya Sefer aynı paraya hangisini alırsın deseler ben yine Banza derdim. Banza'ya yönelik eleştirilerin tamamı ayrılacak olmasının kesin olması ve Sikan'ın varlığı. Ligde her takımda düşünmeden 11'e yazarım Banza'yı. bjk yerinde olsam düşünmeden alırım. Daha iyi bir organizasyon içerisinde daha fazla atacaktır.
                Aga yok yaa oyunun içinde hiç yok, oynasa oynasa conconda oynar beslerler golleri atar, yoksa Onuachu'dan ne fazlasi var ki yaa ne fizik ne kafa topu, belki bir tik bitiricilik o da belki... bizim takima Onuachu daha uygun o kesin, hoca kim olursa olsun, bâzi takimlarin öyle seyleri vardir ve bize her zaman kendi basina sapkadan tavsan çikarabilecek topçular yaramistir, Cornelius hâriç onda da hayvâni güç vardi bizim ligin stoperlerine göre

Yorum

Aga yok yaa oyunun içinde hiç yok, oynasa oynasa conconda oynar beslerler golleri atar, yoksa Onuachu'dan ne fazlasi var ki yaa ne fizik ne kafa topu, belki bir tik bitiricilik o da belki... bizim takima Onuachu daha uygun o kesin, hoca kim olursa olsun, bâzi takimlarin öyle seyleri vardir ve bize her zaman kendi basina sapkadan tavsan çikarabilecek topçular yaramistir, Cornelius hâriç onda da hayvâni güç vardi bizim ligin stoperlerine göre
                  Onuachu da oyunun içinde yok ki. Bizde oyunun içinde olan son forvet Rodallega'ydı.

Bu oyunun içinde olma mevzusu da çok gereksiz. Ben Sörloth'un orta sahaya gelip al ver yaptığını vs hiç hatırlamam. Tek başına alıp gidiyordu.

Golcü gol atacak, sürekli isteyecek. Maçtan önce konuşurken bir tane kesin atar diyeceğiz. Banza bunu bir dönem dedirtti ama sonradan saldı o da. Kiralık oyuncunun motivasyonu bağlılığı da farklı oluyor.

Ts forveti sakatlanmayacak, fiziksel eksiği olmayacak, sürekli gol isteyecek, saklanmayacak. Enis başlasa o da 15 atıyor zaten.
                  ( ゚д゚)

Yorum

Onuachu da oyunun içinde yok ki. Bizde oyunun içinde olan son forvet Rodallega'ydı.

Bu oyunun içinde olma mevzusu da çok gereksiz. Ben Sörloth'un orta sahaya gelip al ver yaptığını vs hiç hatırlamam. Tek başına alıp gidiyordu.

Golcü gol atacak, sürekli isteyecek. Maçtan önce konuşurken bir tane kesin atar diyeceğiz. Banza bunu bir dönem dedirtti ama sonradan saldı o da. Kiralık oyuncunun motivasyonu bağlılığı da farklı oluyor.

Ts forveti sakatlanmayacak, fiziksel eksiği olmayacak, sürekli gol isteyecek, saklanmayacak. Enis başlasa o da 15 atıyor zaten.
                    Iste mesele sdce gol atmasinda degil, ki ben Onuachu'nun Banza'ya göre oyunda daha çok oldugunu düsünüyorum, ve kolay kolay yilmiyor kaçmiyor 2li mücâdeleden, Banza ise tam tersi, bir de sinirlenince kirmizi yiyecek diye korkutuyor beni açikçasi, her an rakibe tokat vurabilir gibi duruyor
                    Sorloth ztn apayri, ama misal geçen sene bjkye karsi kupa finalinde Onuachu'nun attigi golü Banza hayatta atamaz
                    Rodallega'yi bosver oyunun için de olsa ne yazar, hiç sevmezdim onu, yetersizdi

Yorum

Iste mesele sdce gol atmasinda degil, ki ben Onuachu'nun Banza'ya göre oyunda daha çok oldugunu düsünüyorum, ve kolay kolay yilmiyor kaçmiyor 2li mücâdeleden, Banza ise tam tersi, bir de sinirlenince kirmizi yiyecek diye korkutuyor beni açikçasi, her an rakibe tokat vurabilir gibi duruyor
                      Sorloth ztn apayri, ama misal geçen sene bjkye karsi kupa finalinde Onuachu'nun attigi golü Banza hayatta atamaz
                      Rodallega'yi bosver oyunun için de olsa ne yazar, hiç sevmezdim onu, yetersizdi
                      Ya işte oyunun içinde vs diye gidip Halil'i falan alacaklar diye çok korkuyorum.
                      ( ゚д゚)

Yorum

Ya işte oyunun içinde vs diye gidip Halil'i falan alacaklar diye çok korkuyorum.
                        Erdal Hos'un fuski yemeleri, gereksiz gereksiz konusuyor yaa Halil'i isterim sans veririm cart curt bi git yaa

Yorum

• O paraları edecek adam değilmiş.
                          En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 01.06.2025, 01:14.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En basindan beri Onuachu daha iyi diyordum, o ayri, ama Banza'ya çok isinamasam da hakkini vermeliyim : birkaç maç önce kadro disi birakilip sonraki maçlarda kadroya alinmasina îtiraz etmemesinden dolayi... istese yalandan oram buram agriyor deyip yatabilirdi
                            Bireysel performansı, takımın genel durumundan ayrı düşünemiyoruz. Son on yılda; bu sezonki kadar istikrarsız, hedefsiz, boş sezonumuz yoktu. Afobeli takım bile Avcı'dan sonra bir hedefe odaklanmıştı. Camiaya hava gelmişti. Bu sezonki üç hocamız da sadece konuştu. Şimdi böyle bir ortamda ben gidip de kiralık santrafora "Niye 19 tane attın da 20 tane atmadın" demem. Kasımpaşa maçı sonundaki kafayı atsa, kahraman olurdu. Onu atamayınca, 25 tane de atsa bizde çöp diyorlar.

Burada sorun şu: İki sezon arka arkaya mantıklı opsiyonu olmayan iki kiralık santraforla sezona başladık. Planlama yok. Onuachu'yla Banza'yı sabaha kadar kıyaslayın... İkisi de uçtu gitti. Aylarca Petkovic peşinde koştular. Balık baştan kokuyor.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bireysel performansı, takımın genel durumundan ayrı düşünemiyoruz. Son on yılda; bu sezonki kadar istikrarsız, hedefsiz, boş sezonumuz yoktu. Afobeli takım bile Avcı'dan sonra bir hedefe odaklanmıştı. Camiaya hava gelmişti. Bu sezonki üç hocamız da sadece konuştu. Şimdi böyle bir ortamda ben gidip de kiralık santrafora "Niye 19 tane attın da 20 tane atmadın" demem. Kasımpaşa maçı sonundaki kafayı atsa, kahraman olurdu. Onu atamayınca, 25 tane de atsa bizde çöp diyorlar.

Burada sorun şu: İki sezon arka arkaya mantıklı opsiyonu olmayan iki kiralık santraforla sezona başladık. Planlama yok. Onuachu'yla Banza'yı sabaha kadar kıyaslayın... İkisi de uçtu gitti. Aylarca Petkovic peşinde koştular. Balık baştan kokuyor.
                              Onuachu gelecek dertler bitecek !

Yorum

• Banza'da Onuachu'da bize yaramaz. Onuachu fizik gücü var boyuda uzun ama pres yapamaz, adam geçemez, araya koşu atamaz Banza bunları biraz yapıyordu Onuachu o boy posla hiç yapamaz. Kafa gollerine ve ceza sahasındaki yeteneklerine güveneceğiz yeter mi yetmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim