Devre arasi siktir edilir, büyük yanildim bunda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Denis Mihai Drăguș (Kiralık - Gaziantep FK)
Daraltma
X
-
Biri şu çocuğa mevki bulsun.
Yorum
-
-
Şenol güneşin gelişi ile kanat forvet oynayacaktır sol tarafta tıpkı bjk nin şampiyonluk sezonunda mario gomezin yanındaki cenk tosun gibi..İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri şu çocuğa mevki bulsun.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Geldiği günde dedim, gideceği güne kadar da diyeceğim bu adamdan bir cacık olmaz...Bu gibi adamlara dünya para bağladık..Sonra başkan çıkar der ki bizim bir oyuncuya 10 15 milyon verecek paramız yok karakterimiz inadımız var der...Yav zaten bunun gibi 3-5 tane çöpe 2 3 versen o paralara çıkıyorsun ve sonuç alamıyorsun....
bjk gibi 3 4 tane net adam alacaktın çok kaliteli işi bitirecektin...Ama sen ne yaptın bunun gibi 10 tane çöpe gittin milyonları bağladın ama hiç bir işe yaramadı
Yorum
-
Bacak arası sonrası fena uzadı bu pozisyonda.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şenol hocanın gelişiyle en merak ettiğim oyuncu. Burak'ın o döneminden eksiği yok.
( ゚д゚)
Yorum
-
Takım kondüsyon olarak yerlerde ve de bu kadar yavaş top çevirip oynadığımız müddetçe çok iyi adamlar da gelse iş yapamaz. Draguş'u şuan hızlı oynayan bir takıma koy (misal BJK) Ağzının suyu aka aka izlersin.. Ama biz resmen yok edici bir takım haline geldik. Messi gelse futbolu unutur 3 ayda.
Yorum
-
Zor bu uşaktan olması,başta bende ümitliydim oyun içinde bazen parlıyor saman alevi gibi ama devamını getiremiyor..Birde maç içinde çok kayboluyor devamlılık yok.Bakalım göreceğiz şenol hocam bir dokunuş yapabilecekmi ama dediğim gibi zor gözüküyor…İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞG sisteminde belki parlar. Bekleyip görelim.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum