herkes ekstra koşarken bu sürekli izledi. ikinci yarı girmişsin bu nedir ya. yine de beklemek lazım şenol güneş buna etki yapar mı beklemek lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Denis Mihai Drăguș (Kiralık - Gaziantep FK)
Daraltma
X
-
Bir yetenek var mı var ama o kadar
Maç da pek çok zaman şansı olmasına rağmen dripling yapmayı hiç denemedi
Buranın Antep olmadığını beyefendi birisi anlatması lazım
Yorum
-
Valla hiç de pişman değildir. Kariyeri boyunca kazanamayacağı sözleşmeyi kaptı, Avrupa'da 400 500 bine oynayacak adam bizde 1.5m euro garanti maaş alıyor. Biz almasak gideceği yer Avrupa'da 2. lig takımları veya Samsun, Rize vs olurdu.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinsi. Romanya milli takımıyla turnuvaya gitmeden önce Trabzonspora imza atmanın pişmanlığı var. Gören de milli takımda bi bk oynadı sanır. Şenol hoca umarım buna hakettiği muameleyi gösterir
Buna resmen yıldız muamelesi yaptık, Antep te bile eleştiri alan oyuncuydu. Acilen toparlamazsa devre arası gönderelim desek Anadolu takımları maaşının yarısını bile ödemez, dünyada buna 1.5m euro maaş verecek kadar saf başka yönetim yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Draguş'un transfer edilmesini isteyip, fırsat transferi olduğunu düşünenlerdenim.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyledik ,yalvardım mesajlarım geride duruyor. Ben buna çöp dedim diye yeaaaa sen ne anlarsın topçudan bak şampiyona da bile gol attı diyen adamlar oldu burda. Şimdi utandıkları için hem mesajımı alıntılayamacaklar hem de laflarını yememek için gelip buraya iki kelam edemeyecekler. Bu hainleri barındırmayın burda.
Dün akşam ki maçı yolda olduğum için izleyemedim.
Yazdığın o alçakça son cümleni de misliyle iade ediyorum.Özkan SÜMER
Yorum
-
Mesajın tamamını okumamıştım,İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyledik ,yalvardım mesajlarım geride duruyor. Ben buna çöp dedim diye yeaaaa sen ne anlarsın topçudan bak şampiyona da bile gol attı diyen adamlar oldu burda. Şimdi utandıkları için hem mesajımı alıntılayamacaklar hem de laflarını yememek için gelip buraya iki kelam edemeyecekler. Bu hainleri barındırmayın burda.
Adem renktaş alıntılayınca gördüm.
Yav arkadaş bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir uslup, nasıl bi terbiyesizlik.
Ne diyor senin mesajda,
Draguştan olur diyenler utanacak,
Draguş kötü oynadı diye yorum yazamayacak,
Ve bunlar HAİN.
Şimdi;
-Önümüzdeki maçlarda Draguş iyi oynayıp bize 3 puan kazandırırsa aynı şekilde sana terbiyesizlik yapılsa doğru mu,
-İyidir kötüdür milli olmuş bir oyuncudan umutlu olmak suç mu,
-Tek maç üzerinden sen nasıl haklı olduğuna inandın belki düzelecek.
Yani özetle ayıp etmişsin renktaş,
Bu kadar keskin, bu kadar kırıcı yazmanın gereği yok,
Herkes senin kadar futbol üstadı olamayabilir, sen bak tek maçla kesin hükmü verdin ama ben mesela senin kadar bilgili değilim hala daha umudum var, en azından 5-6 maç daha izlersem anca anlayabilirim faydalı olacak mı olmayacak mı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
-
aynısını üstüne basa basa söyledim aynılarını bana da dediler takılma...Bu adamdan bir şey olmaz....İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyledik ,yalvardım mesajlarım geride duruyor. Ben buna çöp dedim diye yeaaaa sen ne anlarsın topçudan bak şampiyona da bile gol attı diyen adamlar oldu burda. Şimdi utandıkları için hem mesajımı alıntılayamacaklar hem de laflarını yememek için gelip buraya iki kelam edemeyecekler. Bu hainleri barındırmayın burda.
Yorum
-
Bu pozisyon. Bundan önce çıkmayıp rakibe bıraktığı bir kafa topu. Bundan sonra kontraatakta ortasahada topa basıp döndüğü pozisyon. İnsanları geri zekalı sanıyor heraldeİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
ya ilk çıktığı maçtan beri yüz ifadesi sanki burada zorla oynuyormuş gibi, hiç hırs yok mutluluk yok gol attığında bile istekli değildi.
euro öncesi imza attığı için pişman hissediyor bence olabildiğince hemen kaçmaya çalışacak gibi ama bence Şenol hoca ocak ayına kadar kazanır onu takımında değişilmezi olur.Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Yorum
-
Hayır nereye kaçmayı hesap ediyor acaba şu anki haliyle bizden daha üst seviye bir takım göremez ki. Acilen kafasını toplaması gerekiyor.İlk olarak aKyz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ilk çıktığı maçtan beri yüz ifadesi sanki burada zorla oynuyormuş gibi, hiç hırs yok mutluluk yok gol attığında bile istekli değildi.
euro öncesi imza attığı için pişman hissediyor bence olabildiğince hemen kaçmaya çalışacak gibi ama bence Şenol hoca ocak ayına kadar kazanır onu takımında değişilmezi olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum