Sağ kanatta iki hareket yaptı diye forvet olmuyor diyen var, çok kırıldım. Gayet iyi önde şimdilik. Esas forvet gelene kadar devam.
Gezgin yaratıcı santrafor rolü için ideal adam. Sadece yanına daha fazla oyuncu sokmalıyız ki bu adam gelip top aldığında içerde birileri olsun. Icardi gelip top aldığında içeri hareketlenen 2 topçu oluyor.
Visca - Cihan - Treyzi
------Draguş
Gayet delici ve rahatlıkla skor alacak bir hücum hattı.
En fazla potansiyel biçenlerden biriydim ama bu kadar kötü oynanmaz ya. Hava toplarında Kemal Sunal'ın sakar tiplemelerine benziyor. Döküldü.
Bir de bir Trabzonspor gerçegi var :
hafif kenara açilan herhangi bir Trabzonspor topçusu sirtinda rakibin nefescigini bile hissettiginde ziçip batiriyor, ya topu kontrol edemiyor ayagindan fazla açiyor, ya da yere düsüp faul bile almasini beceremiyor...
Dragus bu konuda ztn berbat bile degildi bu aksam, nefret ettirdi
kendini kanıtlamak isteği var ama oldukça ukala bir şekilde. 2 sene evvelki trezegenin durumu gibi değil. trezege kimin ardından sola geçtiğinin farkında olmanın ezikliğiyle parçalıyordu kendini. bu avelde bir üsten bakma seziyorum. nereye geldiğinin farkında değil. çok fena gereksiz kuruldum herife. sağlam bir tokatlanması lazım.
Yorum