Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

John David Lundstram

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdiye kadar bence en iyi macini 90 dakika son adam oynadigi macti huseyin cimsirin bir baska versiyonu aradaki fark huseyin top kapmada muthisti paslari o kadar iyi degildi lundstraam pas konusunda daha iyi
    Agir oldugu icin zamanlamasının cok iyi olmasi lazim disiplinli tam gorev adami

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Son haftalarda formu yükseldi ama oynadığı mevki açısından aradığımız adam değil. Yinede sene sonuna kadar ilk 11 başlamalı eldekilerin en istikrarlısı.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels;[URL="tel:1921918045" tarafından gönderildi
          1921918045[/URL]]Son haftalarda formu yükseldi ama oynadığı mevki açısından aradığımız adam değil. Yinede sene sonuna kadar ilk 11 başlamalı eldekilerin en istikrarlısı.
          Katılıyorum ikinci yarı acilen ozan tufan luns yerine girmeli.

Yorum

• Ne oynadın beeee

Yorum

• Uzunca bir süre boyunca bu adamı forumda savunan tek kişiydim. O yüzden kendisiyle ekstra bir gurur duyuyorum son haftalarda

Yorum

• Bu adamı anlamadım iyi mi kötü mü bazen yanındaki adama pas veremiyor bazen koşamiyor bazen de gol atıyor koşuyor takımı ayakta tutuyor. Değişik bir adam.

Yorum

• Şu çocuğu stoper oynattılar. Bunu yapanların anlı şanlı hocaların pro-lisansına ve olmayan bilgilerine tüküreyim.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• emeklerin için teşekkürler. çok çok iyiydin. takıma, sahaya, camiamıza, şehrimize alıştın.
                    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 26.02.2025, 22:46.

Yorum

• Adamın içinden Mbia çıktı.

En çok hoşuma giden kısım ligdeki 2 golünden birini sağ ayakla diğerini sol ayakla atmıştı.

Bugün de önce sağ ayakla vurdu, dönen topu sol ayakla tamamladı
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Basit bir penaltı yaptırdı tek yakışmayan hareketi maalesef
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adam yerini buldu gibi. Ceza sahası koşularını çok iyi yapıyor, ilerde çoğalma açısından acayip fayda sağlıyor. Arada spikerler de şaşırıyor adama Zubkov falan diyorlar, ben Sikan sanıyorum, bir bakıyorum meğer Lunny’miş. Yani topsuz gittiği yerler hücum oyuncularının gitmesi gereken yerler.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uzunca bir süre boyunca bu adamı forumda savunan tek kişiydim. O yüzden kendisiyle ekstra bir gurur duyuyorum son haftalarda
                            Fazla iddialı, abartılı bir ifade olmuş.�� Savunmaktan kastın yanlışına doğru, eksiğine tamam demekse onu bilmem ama katkısını, kapasitesini göz ardı etmemek üzerineyse o konuda belki azınlıktaydın ama yalnız değildin �� Öte taraftan gerek bu mecrada gerekse sosyal medyanın farklı alanlarında abartılı tepkiler gösterildiğiyse doğrudur, maalesef bu durum takım kötü olduğunda çoğu futbolcu hk. alışkanlık hâline getirilmiş ve değiştirilmesi gereken bir tutum.

Futbolcuya uygun oyun, doğru görevlendirme, adaptasyon ve önyargısız gözler futbolcuların gerçek potansiyellerini gösterebilmeleri için olmazsa olmazlardır.

Transfer edildiğinde beklentim takıma bir Bourceanu katkısı sağlamasıydı, bu anlamda şaşırtmadı, gole daha yatkın olanı.

Ha yeri gelmişken şunu da ekleyeyim, şampiyonluk kadrosunun ideal 8 oyuncusu olduğunu düşünmüyorum, iyi bir takım oyuncusu.
                            En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 27.02.2025, 01:47.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Maç içinde attığı uzun toplarda bayağı iyiydi

Yorum

• İyi olduğu yönler var. Samimiyetinden şüphe yok, elden geleni yapıyor.

Ancak istanbul takımlarıyla mücadele edecek 2025-26 kadrosunun ilk 11'ine yazılmaz.
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim