Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

John David Lundstram

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 64 de Talisca nin ikinci golunde Pedro ile beraber iki kisi topu Alain Saint den alamadilar. Adam bunlari maymnuna cevirdi.
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 08.04.2025, 17:52.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

64 de Talisca nin ikinci golunde Pedro ile beraber iki kisi topu Alain Saint den alamadilar. Adam bunlari maymnuna cevirdi.
      eskort lundstram
      ( ゚д゚)

Yorum

• Haa bir de bu adam toplara kafa vurmayi bilmiyor. Hic topa kafa vuramayan futbolcu mu olur, gorulmus sey degil. Bir pozisyonda yerden seken top ileri dogru gidiyor ziplayip uzaklastiracak. Neyse zipladi topu geriye bizim kaleye dogru gondermisti mesela. Arkada da bizim oyuncu vardi ikili mucadele sonrasi pozisyon vermistik rakibe. Derinlik algisi yok havadan gelen topa hafif ileri veya geri cikip kafa vurma gibi bir ozelligi bunyesinde barindirmiyor. Topa kafa vurur ama top ne yonde gider, top ileri dogru mu yoksa geri dogru mu gider bilinemiyor. Bu sekilde Premier lig ve Championship de nasil o kadar maca cikti. Glasgowda da baya oynadi. Valla en acayip adamlar hep bize denk geliyor. 500 - 600 bin euro ya oynasa tamam diyecem de adam 1,5 milyon maas aliyor.
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 09.04.2025, 00:00.

Yorum

• Mendy ile bu avelin her maçtaki şu hayalet pres olaylarına deli oluyorum.Hadi maç içinde farkedemediler ama yediğimiz golleri tekrar izlediğimiz ve bu şekilde yediğimiz bir ton da gol varken hala bu avellerin forma şansı bulup ısrarla aynı hataları yapıyor olmaları onların değil onlara forma verenin kabahati...

Diğer eskort Mendy de bu şekilde devam ederse ancak rüyasında görür çift haneli rakamları.Lunstram ile oynadığından beridir ondaki iq da tekli seviyeye düştü.İkisini toplasan 1.60 lık siopis etmiyorlar malesef.
          En son Macellan tarafından düzenlendi; 08.04.2025, 23:34.

Yorum

• [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] Geçen günkü maçta biz salihi de izledik o çocuk da ön libero o çocuk da koşuyor,hatta canı pahasına kayıyor,ayağını koyuyor yüreğini ortaya koyup mücadele ediyor.Ben geldiğinden beridir lundstramın salih gibi yüreğini koyarak mücadele ettiğini rakibe geçit vermediğini hiç hatırlamıyorum...

Eğer tek kıstas boş boş koşmaksa halı sahadan birini koysunlar o da koşar sağa sola.

Pardon bahsettiğim kişi Salih,Taha değil yanlış yazmışım hemen düzelteyim.
            En son Macellan tarafından düzenlendi; 09.04.2025, 00:59.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

64 de Talisca nin ikinci golunde Pedro ile beraber iki kisi topu Alain Saint den alamadilar. Adam bunlari maymnuna cevirdi.
              Pozisyonun başında top buna çarpıyor, önünde kalıyor. Hantallıktan uzaklaştıramıyor. Maximen tekrar alıp sağ sol yapıp asist yapıyor.

İlk pozisyon, Pedro bir adım uzağına atıyor. Yere çivilenmiş gibi, adım dahi atamıyor. Amrabat pozisyonu harcadı ama çok net fırsattı.

İkinci pozisyon korneri rakibin olduğu tek yere uzaklaştırıyor. Fred gelişine vurdu fb penaltı bekledi.

3-1 öncesi de uzaklaştırabileceği bir fırsat oldu uzaklaştıramadı fb kapıp attı diye hatırlıyorum ama özette göremedim.

( ゚д゚)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Trabzonspor a mujdelendigin güne lanet olsun

Yorum

• Daha önce yazdım tekrar yazıyorum. Aykut Akgün daha iyi futbolcuydu

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ofansif yönü Szymek'i hatırlattı bana. Defansif yönünde de Colman vari bir sertlik gördüm. Hayırlı olsun.
                      Ne güldüm ya.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayırlı Olsun çok harika transfer ve Hoşgeldin Lundstram.Adeta orta sahanın terminatörü olacak ve Lundstram yılmadan sonuna kadar mücadelesi ile rakiplere artık Trabzonspor'da orta sahayı geçmek kolay olmayacak diye haykıracak...
                        Hocam çok güldüm hakkınızı helal edin.

Yorum

• Ofansif yönü kaka defansif yönü makalele.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne güldüm ya.
                            Güldürdüğüme sevindim. Ben o yorumu 1 video izledikten sonra yazdım. Kendisini ne duymuşlugum ne tanımışlıgım vardı. Beynin olsa yorumun övgü değil,varsayım gözlem sonucu yazıldıgını anlardın ama beyin olmayınca tabi sen de haklısın.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Korbelis hayırlı olsun
                              11 ağustosta kendisi hakkında yazdığım ilk yorum. Sekmez. Alıntılıycaksanız bunu alın

Yorum

• Çöpstram
                                Para aklama cebe indirme operasyonu topçusu, tertemiz !
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim