En azından çalışkan işinde gücünde bir futbolcu. 800 bin euro alsa ses çıkarmazdım ama bu paralara böyle düz oyuncu olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
John David Lundstram
Daraltma
X
-
-
72'lik çocuk teknik direktörümüzün ilk yarıda Zubkov'u 10 numara oynatmasının etkisi de var bunda. Önünde, yanında, arkasında oynayan adamlar oyuncunun performansını etkiliyor. 40 yıllık sağ kanadı 10 numara oynatmak başkasının aklına gelmedi de bizim ihtiyarın aklına geldi. Sabır sınırlarını çok zorluyor. Ben başkan olsam 50 kere kovmuştum şimdiye kadar.İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarıdaki Lundstram ile 2. yarıdaki çok farklıydı. İlk yarıda Sezer Badur gibiyken 2. yarıda Gerard'a dönüştü manyak adam.
Yorum
-
böyle dedik ama seviyorum da keratayıİlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİngiliz Bourceanudiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Tamam 2 milyonluk topçu değil ama disiplinli ve elinden geleni iyi niyetle yapmaya çalışıyor. İş ahlakı var. Ben kendisinden razıyım. Keşke teknik ekip dahil takımın her üyesi böyle olsa.
d
Yorum