En azından aksiyona girdi. Oynatacak genç yoksa haftaya da 11 başlamalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Dilan Bozok
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Maxi Gomez eşeğinden daha iyi olduğu kesin.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından aksiyona girdi. Oynatacak genç yoksa haftaya da 11 başlamalı.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Islıkladigimiz kaç topçu sonrasında top oynadı ki? Maxi transferi sonrası kulübeye hapsettik, 11 başladığı ilk maçta yuhalayip dışarı aldık. Ozguven kaybı yaşaması çok normal. Hedefsiz kaldığımız 7 haftada dönmesi için şans vermemiz gerek. Uruguayli olsa bu kadar linç yemezdi.İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendine güveni tamamen bitmiş bundan hayır gelmez artık. Topçu önce oynadığı kulübü sevecek.( ゚д゚)
Yorum
-
Sorloth hakkinda bakiniz 20,inci sayfasinda neler denmis !
Tarihimizin en kötü forveti Suk falan bunun yanında Ibrahimovic kalır
Unal hoca bu adama bu kadar nasil dayandi vs …
Elbette kiyaslamiyorum ancak bozok veya diyerleri herkes kapasitesinin cok altinda oynuyor yanindaki adamin ozguveni bitmisse golcu tek basina birseyler yapmasi lazim bozok tek basina topu alip gidecek golunu atacak bir oyuncu degil
Yorum
-
Açıkçası ben de sahadaki hali kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama bizim sisteme hiç uygun değildi bunu görmüş olduk.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIslıkladigimiz kaç topçu sonrasında top oynadı ki? Maxi transferi sonrası kulübeye hapsettik, 11 başladığı ilk maçta yuhalayip dışarı aldık. Ozguven kaybı yaşaması çok normal. Hedefsiz kaldığımız 7 haftada dönmesi için şans vermemiz gerek. Uruguayli olsa bu kadar linç yemezdi.
Kafa olarak kopmuş belli toparlanması çok zor.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Olmasan halimiz perişandı,yeni bir kaos yükleniyordu.
Yorum
-
Insallah bir mucize olur ve takimda kalmazİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye kovulacak ilk oyunculardan birisi olmalıdır.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Bu maaşla zararsız yollanması zor o yüzden kazanılması taraftarıyım. Maxi bidonunun aksine iyi niyetli olduğunu görüyorum. Muhtemelen Maxi yerine düzgün biri olsaydı elimizde gitsin derdim. Hızlı ve güçlü santrafor kesinlikle alınmalı ayrı konu ama ismi geçen Shomurodov (topla ilişkisi vasat bile değil) ve Petkovic (Cornelius kadar ağır olmasa da solo gol atabilecek hıza sahip değil) de bu tipte oyuncular değil. Ankaragücü, Antalya bile Ali Sowe, Haji Wright filan bulabiliyorsa bizim hayli hayli daha iyisini bulabilmemiz lazım. Bu scoutlar çekirdek mi çitliyor gün boyu ne yapıyor?En son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 09.05.2023, 15:35.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum