Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En azından aksiyona girdi. Oynatacak genç yoksa haftaya da 11 başlamalı.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      En azından aksiyona girdi. Oynatacak genç yoksa haftaya da 11 başlamalı.
      Maxi Gomez eşeğinden daha iyi olduğu kesin.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kendine güveni tamamen bitmiş bundan hayır gelmez artık. Topçu önce oynadığı kulübü sevecek.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendine güveni tamamen bitmiş bundan hayır gelmez artık. Topçu önce oynadığı kulübü sevecek.
          Islıkladigimiz kaç topçu sonrasında top oynadı ki? Maxi transferi sonrası kulübeye hapsettik, 11 başladığı ilk maçta yuhalayip dışarı aldık. Ozguven kaybı yaşaması çok normal. Hedefsiz kaldığımız 7 haftada dönmesi için şans vermemiz gerek. Uruguayli olsa bu kadar linç yemezdi.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Attığımız golü de yiyecekti herif şaka gibi

Yorum

• Sorloth hakkinda bakiniz 20,inci sayfasinda neler denmis !

Tarihimizin en kötü forveti Suk falan bunun yanında Ibrahimovic kalır��
              Unal hoca bu adama bu kadar nasil dayandi vs …

Elbette kiyaslamiyorum ancak bozok veya diyerleri herkes kapasitesinin cok altinda oynuyor yanindaki adamin ozguveni bitmisse golcu tek basina birseyler yapmasi lazim bozok tek basina topu alip gidecek golunu atacak bir oyuncu degil

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Islıkladigimiz kaç topçu sonrasında top oynadı ki? Maxi transferi sonrası kulübeye hapsettik, 11 başladığı ilk maçta yuhalayip dışarı aldık. Ozguven kaybı yaşaması çok normal. Hedefsiz kaldığımız 7 haftada dönmesi için şans vermemiz gerek. Uruguayli olsa bu kadar linç yemezdi.
                Açıkçası ben de sahadaki hali kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama bizim sisteme hiç uygun değildi bunu görmüş olduk.

Kafa olarak kopmuş belli toparlanması çok zor.
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bizde olmayacagi belliydi, tipki siyahi versiyonu koita gibi
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• Olmasan halimiz perişandı,yeni bir kaos yükleniyordu.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Feneri sen yıkacaksın umut, hadi bakalım ...
                        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• seneye kovulacak ilk oyunculardan birisi olmalıdır.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Baskın oynayan bir takımda çok gol atacağını düşünüyorum. Kaçırır da ama çok atar

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              seneye kovulacak ilk oyunculardan birisi olmalıdır.
                              Insallah bir mucize olur ve takimda kalmaz
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bu maaşla zararsız yollanması zor o yüzden kazanılması taraftarıyım. Maxi bidonunun aksine iyi niyetli olduğunu görüyorum. Muhtemelen Maxi yerine düzgün biri olsaydı elimizde gitsin derdim. Hızlı ve güçlü santrafor kesinlikle alınmalı ayrı konu ama ismi geçen Shomurodov (topla ilişkisi vasat bile değil) ve Petkovic (Cornelius kadar ağır olmasa da solo gol atabilecek hıza sahip değil) de bu tipte oyuncular değil. Ankaragücü, Antalya bile Ali Sowe, Haji Wright filan bulabiliyorsa bizim hayli hayli daha iyisini bulabilmemiz lazım. Bu scoutlar çekirdek mi çitliyor gün boyu ne yapıyor?
                                En son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 09.05.2023, 15:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim