Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Dilan Bozok

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gol odağı iyi. Tek pasları ve pas ritmi Gomez'den iyi. Ceza sahası golcüsü ama maliyeti fazla. Sezona fena başlamadı, sonra birkaç maçta stoperlere ezilip sahada kayboldu falan o ara gereğinden fazla kesik yedi. Devamında takımdan koptu adam.

Yorum

• Fiyatında indirime gidecekse kalsın. Şöyle KAP bildirimi var

Profesyonel futbolcu Umut Dilan Bozok'un Kulübümüze transferi konusunda, FC Lorient ile anlaşma yapılmıştır. Anlaşmaya göre, FC Lorient'e sözleşme fesih bedeli olarak 2.000.000.-Eur, 3 taksit halinde ödenecektir. FC Lorient'e ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması veya kiraya verilmesi durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %10'u ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Umut Dilan Bozok ile 3 (Üç) yıllık anlaşma yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2022-2023 futbol sezonu için 26.250.000.-TL garanti ücret,
      2023-2024 futbol sezonu için 31.500.000.-TL garanti ücret,
      2024-2025 futbol sezonu için 36.750.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,9'u oranında ödeme yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.
      Saygılarımızla.

Yorum

• 1.5 milyon euro hatta olası kur artışıyla neredeyse 1-1.2 m euro diyelim seneye alacağı ücret. Umuta hiç şans vermedik neredeyse. Bizde hiç özguvenli oynayamadı. Kalan maçlarda ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. Atacağı gol sayısına göre Bjelica'nın ilk tercihi olarak bile kalabilir yine gönderilebilir de. Ben düşünüldüğü kadar kötü bir topçu olduğunu düşünmüyorum..
        En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 10.05.2023, 10:41.
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1.5 milyon euro hatta olası kur artışıyla neredeyse 1-1.2 m euro diyelim seneye alacağı ücret. Umuta hiç şans vermedik neredeyse. Bizde hiç özguvenli oynayamadı. Kalan maçlarda ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. Atacağı gol sayısına göre Bjelica'nın ilk tercihi olarak bile kalabilir yine gönderilebilir de. Ben düşünüldüğü kadar kötü bir topçu olduğunu düşünmüyorum..

Takim oyunumuzu gelistirdikten sonra eskiden yedekten girip gol atan febeli semih senturk yapma ihtimali var?

Yorum

• En son crixus_61 tarafından düzenlendi; 12.05.2023, 15:57.

Yorum

• Oğlum daha geçen hafta 2 tane attın, bu hafta diye gol atmamaya çalışıyorsun?

Mis gibi hücum gelişmiş, pozisyon alsan tıklayacaksın ama gidip penaltı almaya çalışıp kendini de rezil ediyorsun.

Hayret bir şey.

Yorum

• Sert stoperlere karşı tek başına fena eriyor. Yok oluyor âdeta.

Yorum

• trabzonspor tarihinin en utanç verici transferlerinden birisidir.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• gol atacağı noktaya gidecekken kendini yere bıraktı kadıköyde sana öyle bir penaltı çalarlar mı düşük profil
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Rezil herif
                      Senide seni adam yerine koyup tek basina oynatanida…
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• sırtı dönük oyunda pontula verdi şikebahçe maçında

(UEFA)

Yorum

• Takımdaki tek forvet
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Yerli İcardi.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Gomez salağı yerine hep Umut oynasa idi daha iyi olacaktı.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gomez salağı yerine hep Umut oynasa idi daha iyi olacaktı.
                                Ne yaparsa yapsın Trabzonsporun as forveti olamaz neticede.1.5 milyon euro maaşla avrupada ne top oynayan adamlar var.Böyle böyle batıyoruz işte aga.

Bana kalsa Gomezi de kendisini de gönderirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim