Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

3. Yediğimiz gölde topu uzaklaştırmak yerine kendi ceza sahamiza attı ve sonrası malum. Hala neden kadro dışı degil

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

Kendisine özgüveni olmayan ne defans ne hücümu bilen bir bek. Şut çekmeyi bilmiyor, iştahı yok. Bomboş.!

Yorum

Postmodern Mustafa Keçeli
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

ortaya bak allasen

(UEFA)

Yorum

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ortaya bak allasen

Tamam ortalari vasat alti diyelim peki ceza sahasinda kendini gosteremeyip rakip arkasinda gizlenen pas acisini erene gore ayarlayaman oyuncularin hicmi sucu yok

Yorum

Her mac 11 çıkıyor ama bir gram ilerleme yok hep ayni hata nasil bir lanetse bu hep 11 de ya elinde kaset mi var
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Eren Evren Elmalı

Yıllardır 11 oynayıp gelişemeyen adam. Boş topçu. Wakayeme bir gün şamarlayacak bunu. 3-4 milyon kazanabilirsek iyi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 05.01.2025, 15:32.

Yorum

50 kere söyledim bu oynayacağına arif oynasın hiç yoksa belki yanlışlıkla Arifi kazanırız. İnanmayacaksınız ama bu sene yedirttiği en az 15 gol vardır

Yorum

Alternatif olabilir.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      50 kere söyledim bu oynayacağına arif oynasın hiç yoksa belki yanlışlıkla Arifi kazanırız. İnanmayacaksınız ama bu sene yedirttiği en az 15 gol vardır
                      Arif'i yanlışlıkla falan kazanma ihtimalin yok, Arif ancak Eren'i iyi gösterir sana

Eren'e yıllardır adam gibi alternatif getirilmedi, bu sene hırvat milli topçu geldi ne hikmetse hocamız yüzüne bakmıyo
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Trabzonspor’a gelen ender yeteneksiz topçulardan biriydi.
                        Çok sevindim gitmesine
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Sahada 0 katkı alabildiğimiz bir oyuncudan bahsedilen parayı kazanmış olmamız beni sevindirir.

Eren gittiği takımda çok başarılı da olabilir. O zaman gelip gül gibi adamı gönderdik demez kimse umarım.

Zira bu arkadaş 3 yıldır bize, son 1 yıldır da Nwakaeme'ye kan kusturuyor.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

Transfer süreciyle, Trabzonspor'un son 3 sezondur içinde bulunduğu durumu özetleyen futbolcudur.

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Geldiği zaman ligin en potansiyelli sol bek oyuncusuydu fakat ne yazık ki 2.5 senede beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. Bunda elbette sorunlu bir takım olmamızın da etkisi vardır. GS'de kendini bulabilir mi bilemeyiz ama biz de olmayacağı kesindi. Bu süre zarfında elinden gelen mücadeleyi yaptı ve neredeyse hiç sakatlanmadı. Yolu açık olsun...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Fiziği, hızı, potansiyeli derken çok umutluyduk kendisinden.
                                Ama hiç mi hiç gelişemedi, hiç katkı veremedi,
                                İyidir diye ben dikkatlice takip etmiyordum oyun içerisinde,
                                Fakat özellikle onu takip etmeye başladık ki tam bi felaket,
                                Ben yolların ayrılmasına çok sevindim.
                                İnşallah transfer haberi doğrudur.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X