Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rakibi karşılamada, bire birlerde biraz gelişme var. Tekniği zayıf zaten, ayaklar tahta gibi. Bizdeki sorun iki bekin de öyle olması, tersinde ayağı iyi biri olsa şu yerli havuzunda kolay kolay vazgeçeceğin biri değil. El mahkum. gsye baksanıza mesela.

Yorum

Yabancı kuralı olmasa şu anda bu takımı rüyasında görürdü ama el mahkum. Vasat ve topla oyunu olmayan, top taşıyamayan bek.

Yorum

Kötüydü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

çok kötüydün be eren

Yorum

İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çok kötüydün be eren

Erenin kaptirdigi top gol olmasaydi bu kadar elestilmezdi rakip hayatinin sutunu cekti

Yorum

ligin ilk haftaları iyiydi yine düşüşe geçmeye başladı. şu gürcü azarovi midir nedir keşke onu alsaydık çok büyük hata oldu o transferin iptal olması.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bir ara Yusuf Erdoğan vardı, hızıyla herkesi geçebileceğini düşünüyordu kafasını eğip koşuyordu. Bugün onu gördüm sanki

Yorum

Etkisiz elaman rolünden tekrar yutan eleman rolüne döndü
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Çok sudoku çözmesi lazım. Bunu anca prime ŞG gibi bir geliştirici antrenör faydalı hale getirebilir. AA'yla devam ederse Berat'ın gidişine benzer bir durum olur muhtemelen

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ligin ilk haftaları iyiydi yine düşüşe geçmeye başladı. şu gürcü azarovi midir nedir keşke onu alsaydık çok büyük hata oldu o transferin iptal olması.
                    Bu arkadaş için sağlık testinde kanında uyuşturucu çıktı dedi biri ama kaynağın güvenilirliğini bilmiyorum. Ayriyeten çıktıysa çıktı, Abduş ve Eren'de çıkmıyor da ne oluyor diye düşünmeden edemiyor insan

Yorum

Avcı olduğu sürece topçulara b*k atmayı bırakın bence, elinin değdiği adam yok çünkü hatta tam tersi geriye gidiyor herkes. Eren ve M.Can Bjelica zamanı gayet iyiyken şimdi yerin dibine sokuluyorlar.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Dünkü maçta eleştireceğim tek pozisyon, ilk devrenin sonlarına doğru ceza sahasındaki rakibi itmeye yeltenmesiydi.

Onun dışında eleştirilecek son oyuncuydu. 60 metre adam kovaladı, rakibin ters yön paslarının çoğunu kesti.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Avcı Eren'i mahvedecek. Bu adam koşarak oynamak istiyor takımın çoğu gibi Avcu tek bildiği uyuz eşek oyunuyla oynamaya devam ediyor.

Eren geldiği döneme göre kendi çok gelirdi bence. Oyununu da yavaş yavaş olgunlaştırıyor. Teknik ve yetenek ise farklı bir olay. Onu geliştirmek zor. Oyun pratiği ve taktik bilgisini kaliteli fiziğiyle birleştirdik çe daha iyi olacak, oluyor. Avcı ile beraber bu süreç kabız olmaya aday
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

İlk olarak BrtnPnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok sudoku çözmesi lazım. Bunu anca prime ŞG gibi bir geliştirici antrenör faydalı hale getirebilir. AA'yla devam ederse Berat'ın gidişine benzer bir durum olur muhtemelen

Bu arkadaş için sağlık testinde kanında uyuşturucu çıktı dedi biri ama kaynağın güvenilirliğini bilmiyorum. Ayriyeten çıktıysa çıktı, Abduş ve Eren'de çıkmıyor da ne oluyor diye düşünmeden edemiyor insan
                            o beğenmedikleri adam yanlış bilmiyorsam şaktar donets te oynuyor. bizimkilerin futbol aklını hesap et işte.

bide gitti pepe'yi sakatladı. ben olsam yüklü miktarda para cezası veririm.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Gönderilmeli bizim oyuncumuz değil tipik küçük anadolu topçusu.çok ümitliydim ama yanılttı beni..hayal kırıklığı..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

İlk golüne çok yaklaştı Ankaragücü'ne karşı, ama kötü bir vuruştu.

Kanat bekleri gol ya da asist üretemeyen bir takımımız var bu sezon.
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X