Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Burda gömenlere inat kuntz bugün ilk 11 çıkarmış lüxemburg maçında.Helal koçum devam.
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Ugrucanin üzerinden top mu asirdi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Milli maçtan sonra da kesinlikle anlaşılmış olmalı bu arkadaşın defansif aklı ve becerileri sıfır

Çok yol olması lazım daha defans için ki hücum olarak da vasat düzeyi
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yaptığı hata ve yediğimiz gol dışında oldukça iyiydi zaten hocada 90 dakika oyunda tuttu

İleri geri çok çalıştı temposuda okdukça yüksekti.Bugün ortalarınıda beğendim.Milli takımdada alternatifsiz bizde olduğu gibi
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Milli maçtan sonra da kesinlikle anlaşılmış olmalı bu arkadaşın defansif aklı ve becerileri sıfır

Çok yol olması lazım daha defans için ki hücum olarak da vasat düzeyi

Maçın ilk yarısını izlemedim. İkinci yarısına baktım.
            İkinci yarıda hücum anlamında takımın en çalışkan oyuncusuydu.
            Her hücumda bindirdi. Hatta bir ara takım sol taraftan Eren ile hücum yapıyordu.
            Eren'in temposu, çalışkanlığı oldukça iyi ancak Eren'in oyun aklını geliştirmesi lazım.
            Topu iyi taşıyor, güzel topsuz koşular yapıyor ancak son pası verirken zekası zayıf kalıyor.
            Çocuk 22 yaşında. Oyun aklını geliştirebilir mi? Geliştirir. Bu arada bu haliyle bile Zeki Çelik'ten iyi.

Yorum

Yaptığı hatayı neredeyse telafi ediyordu ama adam çizgiden çıkardı kötü oldu.
              Eksiği var mı var ama ülkenin en iyi yerli sol beki şu an için.
              Az biraz daha gelişim gösterirse çok daha güzel olacak,ben umutluyum bu kardeşimizden.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçın ilk yarısını izlemedim. İkinci yarısına baktım.
                İkinci yarıda hücum anlamında takımın en çalışkan oyuncusuydu.
                Her hücumda bindirdi. Hatta bir ara takım sol taraftan Eren ile hücum yapıyordu.
                Eren'in temposu, çalışkanlığı oldukça iyi ancak Eren'in oyun aklını geliştirmesi lazım.
                Topu iyi taşıyor, güzel topsuz koşular yapıyor ancak son pası verirken zekası zayıf kalıyor.
                Çocuk 22 yaşında. Oyun aklını geliştirebilir mi? Geliştirir. Bu arada bu haliyle bile Zeki Çelik'ten iyi.
                Rakibin Lüksemburg olduğunu düşünerek yorum yapmak gerek son derece zayıf bir takıma karşı yenilen 2 golde başrolde oyuncumuz
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

Gayet iyi.

Savunma zaafının kendisi de farkında ve geliştireceğini söylüyor, ben de inanıyorum.

Devam.

Yorum

bu adamdan olmayacağı belliydi. lüksemburg gibi bir takımla oynarken bile böyleyse durum vahim. ilk gol bir kaç aydır birlikte oynadığı kendi kalecisi uğurcan la bile anlaşamayıp asist yaptı lüksemburga güzel bi aşırtmayla.
                    diğer gol de klasik bir eren savunması. rakip üstüne üstüne gelir bizimki hiçbir şey yapmaz bunu göre rakip rahatça orta ya da pasını atar. bunu bütün maçlarda yapıyor ya bakıyor ya sert bi orta gelirse yan veya sırtını dönüyor. daha bi tane mğdahalesşnş görmedim. sırtına çarpan biri iki top dışında
                    olumlu yorumları görmek ilginç dikkat rakip lüksemburg
                    En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 23.09.2022, 08:24.

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu adamdan olmayacağı belliydi. lüksemburg gibi bir takımla oynarken bile böyleyse durum vahim. ilk gol bir kaç aydır birlikte oynadığı kendi kalecisi uğurcan la bile anlaşamayıp asist yaptı lüksemburga güzel bi aşırtmayla.
                      diğer gol de klasik bir eren savunması. rakip üstüne üstüne gelir bizimki hiçbir şey yapmaz bunu göre rakip rahatça orta ya da pasını atar. bunu bütün maçlarda yapıyor ya bakıyor ya sert bi orta gelirse yan veya sırtını dönüyor. daha bi tane mğdahalesşnş görmedim. sırtına çarpan biri iki top dışında
                      olumlu yorumları görmek ilginç dikkat rakip lüksemburg
                      malesef dogru, defansiv anlamda Eren cok pasif. Adama pasmiyor ve ikili mücadeleye girmiyor. 3. Golde ancak bekliyor bekliyor rakip cok rahat pas verip Luxenbourg 3. Golü buluyor. Aynisi bizdede oliyor, tüm takim ikili mücadelye girmiyor.

Yorum

İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        malesef dogru, defansiv anlamda Eren cok pasif. Adama pasmiyor ve ikili mücadeleye girmiyor. 3. Golde ancak bekliyor bekliyor rakip cok rahat pas verip Luxenbourg 3. Golü buluyor. Aynisi bizdede oliyor, tüm takim ikili mücadelye girmiyor.
                        Defanstaki zaaflarının farkında olduğunu bir röportajında kendiside belirtmişti.Bunun farkında olması güzel

Temposu ve ileri geri git gelleri çok iyi.Önündeki kanat oyuncusu devamlı değişmedikçe ( trezege- djaniny- bardhi v.s gibi) daha iyi olacaktır.

Ben abdullah ercan dan sonra en iyi solbekimiz olacağını düşünüyorum, gelişime çok açık.
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rakibin Lüksemburg olduğunu düşünerek yorum yapmak gerek son derece zayıf bir takıma karşı yenilen 2 golde başrolde oyuncumuz

Rakip Lüksemburg olabilir, bizim Milli Takımın ayarında bir takım sayılır.
                          Takımdaki diğer oyunculara bakınca Eren'in hücum performansı fena değildi.
                          Defansif performansı ise bence genel olarak vasat, dün akşam da öyle idi.
                          Bu arada sadece ilk golde ciddi bir hatası var. Ancak diğer gollerde hatayı ona yazamayız.
                          İkinci golde Kaan topu kaptırıyor, üçüncü golde de stoperimiz göbekteki adamı boş bırakıyor.

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            diğer gol de klasik bir eren savunması. rakip üstüne üstüne gelir bizimki hiçbir şey yapmaz bunu göre rakip rahatça orta ya da pasını atar. bunu bütün maçlarda yapıyor ya bakıyor ya sert bi orta gelirse yan veya sırtını dönüyor. daha bi tane mğdahalesşnş görmedim. sırtına çarpan biri iki top dışında. olumlu yorumları görmek ilginç dikkat rakip lüksemburg

İlk gol haricinde Eren'in bir hatası yoktu. Rakip içeri top attı diye bir bekin eleştirildiğini ilk defa görüyorum. İlginç! Göbekteki oyuncuyu bomboş bırakan stoperlerin bir hatası yok mu? Onların hatası yok, rakibin karşısında duran bekin hatası mı var? O vakit içeri orta veya pas atılmasını engelleyemeyen her beki hatalı ilan edip işin içinden çıkalım. Ne ala memleket! Oyuncunun kendinizce hatalarını söylüyorsunuz peki hücum performansından neden bahsetmiyorsunuz? Dün akşam ikinci yarıda Milli Takımın hücumları büyük oranda onun kanadından ve hatta Eren üzerinden gerçekleşti. Çocuk golü de atıyordu, çizgiden çıkarttılar. Bir bekin oralara gidip kafa vurması kıymetli bir iş değil mi? Ya da 22 yaşında Milli Takımda sorumluluk alıp her hücuma katılması? Bu yaşta Milli Takımın sol beki olan bir futbolcuya olmayacak demek ayrıca çok tuhaf!

Yorum

Bu çocuk böyle banko oynasın sene sonu üzerine çok şey koyar.Berat gibi geriye gidecek adam değil.
                              Ben gayet umutluyum.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

[MENTION=17015]Mehmet BAŞ[/MENTION]

Rakibinden geri geri kaçarak göstermelik savunma yapıp üstüne rahatça asist yapmasına izin veren oyuncunun hiç kabahati yok yani öyle mi?

bayağı bir polyannacılık olmuş bu yorum
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

Çalışıyor...
                                X