Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eren Evren Elmalı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yetersiz şu an , özgüvende tamamen gitmiş oynamaması lazım
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Şuana kadar bizde oynayan en kötü sol beklerden biri.

Yorum

Ülkede sol bek yok. Elimizde genç, fiziksel problemi olmayan tempolu bek var. Yatırım yaptık, ilk senesinde fazla eleştiriyoruz bence. 40 maça dayandı. Puchacz'dan falan iyi.
        ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çabuk ama süratli değil diyordum. Topla olan koşuları yanıltmış beni. Tekniği olmayınca çok fark ediyor.

Yorum

İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çabuk ama süratli değil diyordum. Topla olan koşuları yanıltmış beni. Tekniği olmayınca çok fark ediyor.
            Sezon başında topla çıkışları çok iyiydi. Tren gibi gidiyordu.
            ( ゚д゚)

Yorum

Serkan asan bundan daha iyi. çok boş bir transfer bariz belli.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

şu adama 3.6 milyon euro. inanamıyorum ya kaldıramıyorum sanki benim cebimden çıkmış gibi koyuyor bana.

Yorum

Avcının getirdiği tüm topçular çürük zaten.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Vasat işte yorum yazsan ne yazıcan kadro ortada. Küfürlük bir durum yok .

Yorum

Moda deyimle motor özelliklerinden başka hiçbir şey yok. Geriden pasla çıkmada sana bir artı katmıyor. Ortaları iyi değil. Savunma özellikleri de sorunlu. Berat Özdemir bir şekilde yanına aldırsa keşke. O maliyeti çıkarmanın başka bir ihtimali yok. Maliyeti unutursak en az 1 sezon daha sabredilir.

Yorum

her topu eziyor her topu rakipe veriyor hala nasil 11 de oynuyor anlamiyorum bu birde milyonlar kazaniyor en kötü tarafi birde bu milli futbolcu san marino oynamaz
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Dün sahada ayakta kalan bir iki kişiden biriydi aferin Eren
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

kasımpaşa'nın transfer kazıklarından birisi. geldiği güne lanet olsun.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Önündeki topu uzaklaştıramayıp negüzel gol yedirdin öyle.
                              Bu çocuktan hiçbir şey olmaz.Sadece sıradan bir yerli yedek olur.
                              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Ah cale ah narin biriydin ama görevini yapıyordun.
                                Bu laneti bu beceriksizi bu takıma getirenin allah bin belasını versin.
                                Hiki yakanız bir araya gelmez inşallah.
                                S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

Çalışıyor...
                                X