Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arif Boşluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim taraftarın her sezon bir günah keçisi,bir stres topu ihtiyacı oluyor,Serkan ve Hüseyin gidince Arif kardeşimi hedef alanlar var ama ciddi söylüyorum Arif öyle sizin stres topunuz olacak bir tip değil,ver formayı oynasın,ezilmez saahada.
    Fatih Tekke'nin rotasyonlu gs lig maçında da çok iyiydi.

• Memento mori

Yorum

• arif boşluk topla ilişkisi ve yeteneği iyi olan bir oyuncu , oyuncuyu ilk izlediğimde fark ettiğim şeydi bu

lakin ne zaman basit oynaması gerektiği konusunda karar mekanizmasında problemler oluyor

gereksiz çalımları bırakması gerekiyor

fizik ? hız konusunda gelişim kaydetti mi bilmiyorum, bunu rakibin hızlı bir oyuncusu ile sprint atarken görebiliriz, ben henüz görmedim böyle bir enstantane
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alt yapıdan çıkan tüm oyuncuların 2 sezon şans bulması gerekiyor. 2 sezon sonunda düzenli formayı alamayana, akılda kalıcı katkı veremeyene direk yol verilmeli

katılmıyorum

kiraya verilebilir ama gözden çıkarılmaması gerekir

mustafa eskihellaç

trabzon doğumlu, 1461 trabzon alt yapılı

Das sind die Leistungsdaten von Mustafa Eskihellaç vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

eğer kiraya verilip gelişimi takip edilseydi ve oyuncu geri çağrılsaydı en kötü 2020 den itibaren solbek e yada sağ beke hiç yatırım yapılmaya gerek kalmazdı, sadece barisiç in 2 yıllık kulübe maliyeti 4 milyon avro aga ,diğer sol bekleri saymıyorum bile

oyuncuyu 28 yaşında geri aldık

oyuncu yetenekli ise (arif mustafa yetenekliler) hemen gözden çıkarmamak gerekir, sonra ne oluyor ? bir yığın maaş yatırımı ve israf yapıyorsun, sonra ? gözden çıkardığın yol verdiğin oyuncuyu yıllar sonra geri alıyorsun
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arif boşluk topla ilişkisi ve yeteneği iyi olan bir oyuncu , oyuncuyu ilk izlediğimde fark ettiğim şeydi bu

lakin ne zaman basit oynaması gerektiği konusunda karar mekanizmasında problemler oluyor

gereksiz çalımları bırakması gerekiyor

fizik ? hız konusunda gelişim kaydetti mi bilmiyorum, bunu rakibin hızlı bir oyuncusu ile sprint atarken görebiliriz, ben henüz görmedim böyle bir enstantane
          Dikkat et adamın vücudu bir bek veya kanat oyuncusuna göre çok kalın,
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Biraz hızı olan geçer gider yanından.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biraz hızı olan geçer gider yanından.
              hızlı olmasına bile gerek yok baksanıza ellerini arkaya bağlamış öyle bekliyor sanki adam sadece orta yapcak ihtimali varmış gibi. gözünün önünde kaçan adama bakmıyor bile top ayağıdakine odaklanmış. bi topta da birini kovaladı sonra nefesi yetmedi adam pozsiyon yarattı uğurcan kurtardı. maaelesef bu ozan gibi oyuncularla bu iş olmaz. bunların yedek te olması üzücü açıkçası 3 te 3 yapan bir takımda

Yorum

• Standartı olmayan futbolculardan nefret ederim. Bir maç koyuyorsun, idare ediyor tamam diyorsun dursun yedekte. Sonraki maç batırıyor.

Bu maçta da batırdı işte. Kardeşim sen ne kadar kolay çalım yiyorsun öyle ya?
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Bak uşuğum özevlat hasevlat anlamam bu haftasonu mecburen ilk 11 sin. Duvar olmak zorundasın o sahada, yorulmamak, çalım yememek zorundasın.

Allah yardımcın olsun
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Herkes soyadının hakkını verecek diye bir kural yok kardeşim. Böyle devam etmez umarım.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Tam ideal yedek diye öveceğim derken yine yaptı özevlatlığını.

Yani gerek var mı be kardeşim. Ne güzel ortalama bir performans sergiliyorsun. Yaşın genç, yerli statüsünde yedek olarak da fazlasıyla yeterli bir performans sergiliyorsun. Girme oralarda riske. Neyse ucuz atlatıldı. Bu da tecrübe.
                      #Dik oyna

Yorum

• Dün maç genelinde fena değildi Arif. Fakat o son topta, solunda Batagov, önünde galiba Folcarelli varken kale sahasına pas atmak nasıl açıklanır? Vur dağa taşa, taça at.

Şu altı pasta pas yapıp çıkmaya çaşılırken gol yiyen hocalar ile kaleciye tembel pas atan oyuncuları anneannemin terliğiyle kovalayasım var.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Senin kabahatin yok arif

Trabzonspor başıboş kaldı. Kulübün başkanı yok teknik direktörü yok
                          Kulübün içinde futbolu bilen bir isim olsaydı senin burada işin olmazdı

Aklı başında bir teknik direktör olsaydı sen Trabzonspor forması giyemezdin

senin beynin yok arif
                          senden yedek oyuncu da olmaz

Yorum

• Geriye oynarsan başına bunlar gelir. Sürekli ileriyi düşüneceksin.

Yorum

• Diken üstündesin kardeşim. Ve bunun farkındasın. Öyle olmadığını göstermen gerekiyor. Burası en çok senin gibi alttan gelen oyuncular için zor. İyi bir maç çıkardığın halde ''geriye'' oynarsan ''geriye'' gidersin. Geriyi hayatından çıkar. Gerinin anasına söv geriye oynama.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• özgüveninin kaybetme
                                olur böyle şeyler
                                bundan sonra daha dikkatli olmalısın gardaş
                                çalışmaya devam
                                👌

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz