Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arif Boşluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gayet iyi maç geçiriyordu ki son dakikada yaptıklarıyla ahmak taraftarlarımıza laf verdi

Yorum

• Adam dün Karagümrük gibi vasat takımdan 2 gol yedirdi, attigi paslar rakibe gitti kalemizde gol tehlikesi oldu ama iyi oynamis diyenler var. Rakip gs falan olsa ne olacaktı kim bilir.

Hantal, bel kalın dönmüyor, pas kalitesi berbat, hız yok, orta kalitesi vasat, hava topu yok, çok kolay çalım yiyor, kademeye girme konusunda berbat, oyun kurma özelliği hiç yok, tekniği felaket.

Geriye bir sey kalmadı. Serbest bıraksak Super Lig den teklif alamayıp 2. Ligde kulup arayacak bir oyuncu.

Hiç talibi olmadigi icin Serkan Asan, Hüseyin gibi 'ucuz yerli özevlat' kontenjanından kadroda tutuyorlar ama hata ediyorlar.

Ucuz yerli lazim diyorsan Bican ı A takima alıp deneyeceksin. O da tutmazsa gönder başkasını dene. Arif senelerdir gram gelişmedi. İlla yuhalanmasi mi lazim? Devre arası sol bek almalıyız.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dikkat et adamın vücudu bir bek veya kanat oyuncusuna göre çok kalın,
        Kalın olabilir ama çalım atarken dönüşleri çok kıvrak sıfıra indiğinde rastgele değil adrese teslim ortalar yapmaya çalışıyor

Yorum

• Ben yeterli bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum . Saha içindeki duruşu , oynadığı futbol bana güven vermiyor .

Yorum

• olmuyo be arif senden çok mumtluydum ama napıp edip saçma sapan hatalar yapıyorsun kredini çoktan doldurdun bu hatalarla

Yorum

• Çok akıllı, teknik ve cesur bir oyuncu.

Sol bek ihtiyacı yok. Hücum ağırlıklı bir adam. İçerdeki maçlarda onla başlardım.

Yorum

• Şu maçtan sonra Arif'e laf söyleyen adamın futbol bilgisinden şüphe etmesi gerekir,gerçekten ama...benim için ölçü olacak bir maç değil Gümrük maçı ama maçın en iyilerinden birine Salih'in yavaşlığı veya dalgınlığı nedeniyle laf söylemek iyi niyetli değil,A.Kadir falan da bu sebeple bitti,mental olarak bitiriyorsunuz çocukları.

Allah'tan Arif sağlam biri,yiyemezsiniz bence,yine de taraftar olarak destek vermeyi deneyin bir ara,taraf olun biraz.
                • Memento mori

Yorum

• Bu çocukta ısrar etmeliyiz.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Golde hata bunun değil Salihin adam resmen uyumuş 1 m önündeki topa, be özellikle ikinci yarı çok iyi bir oyun cikardığını düşünüyorum, sanırım Kayseri maçındada bu oynayacak, umarım bu sene bir level daha atlar, çünkü bu adamda o kumaş var.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Golde hata bunun değil Salihin adam resmen uyumuş 1 m önündeki topa, be özellikle ikinci yarı çok iyi bir oyun cikardığını düşünüyorum, sanırım Kayseri maçındada bu oynayacak, umarım bu sene bir level daha atlar, çünkü bu adamda o kumaş var.
                      Aynen öyle herkes ezbere yorum yapıyor. Arif hiçbir zaman uçup kaçmaz belki ama 10 sene yedek solbek için para da harcatmaz. Bunlar istiyor ki altyapıdan çıkan her oyuncu Arda Güler olsun.

Yorum

• Bu çöpü savunanlar var buna verilen altyapi oyuncunun önünü kesiyor
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu çocuk yuhalanacak kadar kötü performans göstermiyor. Git ozanı yuhala terbiyesiz herifler. Arif kadar oynamayan ereni kaç kere yuhaladınız

Yorum

• Arif bu haberleri sen mi yaptırıyorsun....
                            empty man sen topçu fln değilsin...başka iş yapmalısın
                            Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                            Bu galeride 1 fotoğraf var.
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• Süper lig'de alternatif sol bek olarak yeterli. Arif'in yaptığı hatayı geçen maç Mustafa da yaptı, Folcarelli de yaptı, Okay da yapıyor. Hatadır yapılır.

Yaptığı olumlu iş sayısını arıtrması lazım. hantallığını düzeltmesi lazım. Çalışmalı. Tembellik yapmamalı.

Oulai 19 yaşında başka ülkede yaptıklarına bak Arif 22 yaşında ona bak diyenler oluyor. Bu Arif'in değil ülke futbolunun ve toplum anlayışının tezahürü. Malesef futbolcular çalışmayı, iş ahlakını ve disiplini geç oturtuyor bizde. Trabzonspor'da oynamak da son hedef oluyor hepsi için. Bunu aşmaları hedeflerini büyütmelerini sağlamamız lazım. Hedefsiz kalan oyuncu çalışmaz. Ya kiralayacaksın geliştirecek kendini Trabzonspor hedefine ulaşmak için ya da Avrupa hedefi olacak oyuncunun. Bunu ona empoze etmesi gereken ailesi, kulübü, hocası.

Yetenek var ama çok çalışmak lazım.
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Anlamiyorum.Türkiye icin iyi bir yedek bek hatta bana göre sol kanat yedek. Gelistirmesi gerekn yerler var.Ama bunlari oyniyarak ve kendini disiplin ederek yapabilir.

Milyon euro verip yedek alacagimiza kalsin.2 sene sonra nereye geldi görürüz. Hüseyin Türkmen gillerinden mi olur yoksa yuauf erdoganlardan mi görürüz.

Hüseyin gilerden se yolla gitsin altyapidan baskasina sans verirsin onun yerine.Böyle böyle altyapi topcu kazanirsin.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X