Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arif Boşluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Girdikten sonra hareket getirdi.
    Beğendim. Bravo böyle devam . Daha iyi olur inşallah
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Oynamaya devam etmeli

Yorum

• sanki kritik eşiği aşacak faydalı olmaya başladı gibi
        akşam oynar mı ?

(UEFA)

Yorum

• kötü değildi, niye çıktı anlamadım.
          ( ゚д゚)

Yorum

• fenerbahçe maçında ilk yarıda sıfır hatayla oynadığı için fatih tekke tarafından oyundan alınmıştır.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 60 dakiikalık kondisyonu var. 60 sonrasına nefesi yetmiyor. Ekstra çalışması lazım

Yorum

• Pedro sarı karti gordukten sonra mustafa ikinci yarı sagbek arif solbek devam edebilirdi pedronun yerine girecek oyuncu taliscanin pesine takilacakti! yenilincede keskeler bitmez!

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pedro sarı karti gordukten sonra mustafa ikinci yarı sagbek arif solbek devam edebilirdi pedronun yerine girecek oyuncu taliscanin pesine takilacakti! yenilincede keskeler bitmez!

İbnnin oynayacağı tuttu, GS maçında ayakta duramıyordu tipsiz.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbnnin oynayacağı tuttu, GS maçında ayakta duramıyordu tipsiz.
                    Kötürümü topçu yaptı vasıfsız ordusu
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tadic'e nefes aldırmadı. Bence gayet iyi oynadı.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tadic'e nefes aldırmadı. Bence gayet iyi oynadı.
                        Bitik zaten

Yorum

• İlk defa bi maçta beğendim

Yorum

• Arif bu fizik nedir ? Fiziken Eren Elmalı seviyesine filan gelse çok daha değerli bir futbolcu haline gelir.
                            Ama kendine hiç bakmadığını ve tembel bir futbolcu düşünüyorum. Yağ fazlası ekrandan bile belli oluyor.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arif bu fizik nedir ? Fiziken Eren Elmalı seviyesine filan gelse çok daha değerli bir futbolcu haline gelir.
                              Ama kendine hiç bakmadığını ve tembel bir futbolcu düşünüyorum. Yağ fazlası ekrandan bile belli oluyor.
                              umursamazin teki, yetersiz Bican oynasin bin kat daha iyi
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• en fazla yedek olur. şu ana kadar pek bir numarasını göremedik.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X