sağ beke adam alınmayacak da ferhat, tayfun gibi devşirme sağ beklerle oynayacaksak kalsın mutlaka.. serkan da oynayamaz bence orada. ahh belletti gibi bi adam olcak sağ tarafta var ya..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Asıl Tayfun'la Serkan sağ bekte oynatılacaksa kesinlikle kalması lazım..İlk olarak SpLeNDidTuRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTayfun Cora Ve Serkan Balcı varken düşünülmez. Kalabalık Yapmasın!! Gitsin.
Yorum
-
Devşirme diye bahsedilen oyuncuların toplam oynama süresi 6974 Dakika. Kalsın dediğin oyuncunun oynama süresi 750 dakika. Mutlaka iyi veya kötü için karşılaştırma değil ama gözü görenin görebildiği bir istatistiktir.İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağ beke adam alınmayacak da ferhat, tayfun gibi devşirme sağ beklerle oynayacaksak kalsın mutlaka.. serkan da oynayamaz bence orada. ahh belletti gibi bi adam olcak sağ tarafta var ya..#55 SpLeNDido PeRFeCTo
Yorum
-
İlk olarak SpLeNDidTuRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevşirme diye bahsedilen oyuncuların toplam oynama süresi 6974 Dakika. Kalsın dediğin oyuncunun oynama süresi 750 dakika. Mutlaka iyi veya kötü için karşılaştırma değil ama gözü görenin görebildiği bir istatistiktir.sana cevap.. ayrıca oynama süresi beni ilgilendirmez, zorunluluktan oynamış da olabilir. ben "serkan, tayfun, ferhat" sağ bek oynamasındansa jabi'nin oynamasını tercih ederim. aksi senin fikrindir, saygı duyarım..İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl Tayfun'la Serkan sağ bekte oynatılacaksa kesinlikle kalması lazım..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Oynama süresi kimseyi ilgilendirmez. Fakat oynatılmayan adamı yedek kulübede bekletmekte abesk bi' durum. Ben de senin fikrine saygı duyuyorum.İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana cevap.. ayrıca oynama süresi beni ilgilendirmez, zorunluluktan oynamış da olabilir. ben "serkan, tayfun, ferhat" sağ bek oynamasındansa jabi'nin oynamasını tercih ederim. aksi senin fikrindir, saygı duyarım..#55 SpLeNDido PeRFeCTo
Yorum
-
evet, ayıboğan gibi maşallah amaİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam gibi oynayacağına disiplini bozmaycağına söz versin bu adamda iş var kalsın yoksa gitsin şuanda üzerinde erdinç ruhsuzluğu var gollere sevinmiyor sadece oynuyor ruh gelmesi lazım eğer öyle olursa ben çok beğeniyorum çok sağlam adam
çok artistlik yapıyor sahada yahu. ayağında çok gereksiz yerlerde top tutuyor, saçma sapan paslar atabiliyor, bunların nedeni de kanımca takımı önemsemiyor, kendini takımdan üstün görüyor, ben bi maçta defansın göbeğinde topla çıkarken rakip oyuncuya çalım atmaya çalışıp topu kaptırıp gol pozisyonu yarattırdığını hatırlıyorum, eğer bunlardan vazgeçer, sağ bek vazifesini adam akıllı yaparsa kalsın. hem bi avantajı da var hücuma çıkmasına da çok fazla gerek yok, yattara gibi adam var önünde, bunun dezevantajları da var tabi ama. neyse uzun lafın kısası, kafa olarak değişecekse, ve sağ bek almak düşünülmüyorsa kalmalı.
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
tamam, bizde zaten neden oynatılmadığını söylüyoruz, kafa olarak değişecekse, zaten şu an mevcut kadroda yer bulacak kapasitede kanımca..İlk olarak SpLeNDidTuRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynama süresi kimseyi ilgilendirmez. Fakat oynatılmayan adamı yedek kulübede bekletmekte abesk bi' durum. Ben de senin fikrine saygı duyuyorum.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Hayırlısı Neyse O Olsunİlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam, bizde zaten neden oynatılmadığını söylüyoruz, kafa olarak değişecekse, zaten şu an mevcut kadroda yer bulacak kapasitede kanımca..
#55 SpLeNDido PeRFeCTo
Yorum
-
ohh beeİlk olarak SpLeNDidTuRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlısı Neyse O Olsun
. tabi inşallah hayırlısı neyse o olur..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın akibeti ne oldu yahu?
Onun mevkiisine transfer de yapılmadı henüz..
Yok yani..
Sağbekde Ferhat ya da Tayfun oynayacaksa kalsın bence..
En azından bildiğimiz adam..
Disiplin sorunu da aşılırsa ki Yattara bile aştı bu sezon çok faydalı olabilir..
yok kardeş bır sene kendımızı böyle avuttuk bundan cacık olmaz kı.... cok ağır adamö musa kasla ıı olurdu genc lerden bırı ve serkanla yola devam edılcek
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
jabi bence bu kadroya göre pasif bi oyuncu inş talibi cıkarda gönderilir...Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum