Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sağ beke adam alınmayacak da ferhat, tayfun gibi devşirme sağ beklerle oynayacaksak kalsın mutlaka.. serkan da oynayamaz bence orada. ahh belletti gibi bi adam olcak sağ tarafta var ya..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak SpLeNDidTuRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tayfun Cora Ve Serkan Balcı varken düşünülmez. Kalabalık Yapmasın!! Gitsin.
      Asıl Tayfun'la Serkan sağ bekte oynatılacaksa kesinlikle kalması lazım..

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sağ beke adam alınmayacak da ferhat, tayfun gibi devşirme sağ beklerle oynayacaksak kalsın mutlaka.. serkan da oynayamaz bence orada. ahh belletti gibi bi adam olcak sağ tarafta var ya..
        Devşirme diye bahsedilen oyuncuların toplam oynama süresi 6974 Dakika. Kalsın dediğin oyuncunun oynama süresi 750 dakika. Mutlaka iyi veya kötü için karşılaştırma değil ama gözü görenin görebildiği bir istatistiktir.
        #55 SpLeNDido PeRFeCTo

Yorum

• adam gibi oynayacağına disiplini bozmaycağına söz versin bu adamda iş var kalsın yoksa gitsin şuanda üzerinde erdinç ruhsuzluğu var gollere sevinmiyor sadece oynuyor ruh gelmesi lazım eğer öyle olursa ben çok beğeniyorum çok sağlam adam
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Devşirme diye bahsedilen oyuncuların toplam oynama süresi 6974 Dakika. Kalsın dediğin oyuncunun oynama süresi 750 dakika. Mutlaka iyi veya kötü için karşılaştırma değil ama gözü görenin görebildiği bir istatistiktir.
            İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Asıl Tayfun'la Serkan sağ bekte oynatılacaksa kesinlikle kalması lazım..
            sana cevap.. ayrıca oynama süresi beni ilgilendirmez, zorunluluktan oynamış da olabilir. ben "serkan, tayfun, ferhat" sağ bek oynamasındansa jabi'nin oynamasını tercih ederim. aksi senin fikrindir, saygı duyarım..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

sana cevap.. ayrıca oynama süresi beni ilgilendirmez, zorunluluktan oynamış da olabilir. ben "serkan, tayfun, ferhat" sağ bek oynamasındansa jabi'nin oynamasını tercih ederim. aksi senin fikrindir, saygı duyarım..
              Oynama süresi kimseyi ilgilendirmez. Fakat oynatılmayan adamı yedek kulübede bekletmekte abesk bi' durum. Ben de senin fikrine saygı duyuyorum.
              #55 SpLeNDido PeRFeCTo

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam gibi oynayacağına disiplini bozmaycağına söz versin bu adamda iş var kalsın yoksa gitsin şuanda üzerinde erdinç ruhsuzluğu var gollere sevinmiyor sadece oynuyor ruh gelmesi lazım eğer öyle olursa ben çok beğeniyorum çok sağlam adam
                evet, ayıboğan gibi maşallah ama çok artistlik yapıyor sahada yahu. ayağında çok gereksiz yerlerde top tutuyor, saçma sapan paslar atabiliyor, bunların nedeni de kanımca takımı önemsemiyor, kendini takımdan üstün görüyor, ben bi maçta defansın göbeğinde topla çıkarken rakip oyuncuya çalım atmaya çalışıp topu kaptırıp gol pozisyonu yarattırdığını hatırlıyorum, eğer bunlardan vazgeçer, sağ bek vazifesini adam akıllı yaparsa kalsın. hem bi avantajı da var hücuma çıkmasına da çok fazla gerek yok, yattara gibi adam var önünde, bunun dezevantajları da var tabi ama. neyse uzun lafın kısası, kafa olarak değişecekse, ve sağ bek almak düşünülmüyorsa kalmalı.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

Oynama süresi kimseyi ilgilendirmez. Fakat oynatılmayan adamı yedek kulübede bekletmekte abesk bi' durum. Ben de senin fikrine saygı duyuyorum.
                  tamam, bizde zaten neden oynatılmadığını söylüyoruz, kafa olarak değişecekse, zaten şu an mevcut kadroda yer bulacak kapasitede kanımca..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

tamam, bizde zaten neden oynatılmadığını söylüyoruz, kafa olarak değişecekse, zaten şu an mevcut kadroda yer bulacak kapasitede kanımca..
                    Hayırlısı Neyse O Olsun
                    #55 SpLeNDido PeRFeCTo

Yorum

Hayırlısı Neyse O Olsun
                      ohh bee . tabi inşallah hayırlısı neyse o olur..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adamın akibeti ne oldu yahu?

Onun mevkiisine transfer de yapılmadı henüz..

Yok yani..

Sağbekde Ferhat ya da Tayfun oynayacaksa kalsın bence..

En azından bildiğimiz adam..

Disiplin sorunu da aşılırsa ki Yattara bile aştı bu sezon çok faydalı olabilir..

yok kardeş bır sene kendımızı böyle avuttuk bundan cacık olmaz kı.... cok ağır adamö musa kasla ıı olurdu genc lerden bırı ve serkanla yola devam edılcek
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• ziya doğanın takımımıza kattığı yıldızlardan bir tanesi..şaka bir yana bu futbolcu bizde hiç bir şey yapamaz..teke tekte çok başarısız..
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• jabi bence bu kadroya göre pasif bi oyuncu inş talibi cıkarda gönderilir...
                            Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• icimde cok kötü bir his var bu adama talip cikmayacak ve elimizde kalacak diye.umarim bu gerceklesmez.gitmesi gerekenlerin basinda geliyor jabi.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şu adamı nasıl sardık başımıza hala anlamış değilim..Tez elden kurtulmak dileğiyle..
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X