Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gecen sezon bazi taraftarlarimizin sagbek olarak takimda görmek istedigi jabi ye ne hikmetse hicbir kulüp talip olmuyor.
    bu da gayet normal bir durum,zira jabi gibi türkiyede yüzlerce futbolcu olduguna inaniyorum.
    bülent korkmaz hicbiryerde calismiyorki ona kasalim.
    bu jabi nin trabzonsporun daha cok basini agritacagi endisesi tasiyorum.fifa lik bile olabiliriz.
    bu adami trabzonsporun basina musallat edenleri de kiniyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu adam hala yaşıyormu yahu.nerdedir gören varmı.

Yorum

• Böyle 3.sınıf adamları alırsan tabii başına bela olur . Adamı kimse istemiyor ki ? İstese bile bizden aldığı parayı kimse vermez Jabi'ye. Başımıza bela oldu. Klasik bir Nuriş & Ziya kazığı.

Yorum

• vasat bir adam.. aynı zamanda artist.. bi kaç kere defansta teke tek pozisyonda çalım atmaya çalışıp kaptırdığını hatırlıyorum.. yolu açık olsun..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle 3.sınıf adamları alırsan tabii başına bela olur . Adamı kimse istemiyor ki ? İstese bile bizden aldığı parayı kimse vermez Jabi'ye. Başımıza bela oldu. Klasik bir Nuriş & Ziya kazığı.
            %100 katılıyorum ah nuri ahh
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Böyle 3.sınıf adamları alırsan tabii başına bela olur . Adamı kimse istemiyor ki ? İstese bile bizden aldığı parayı kimse vermez Jabi'ye. Başımıza bela oldu. Klasik bir Nuriş & Ziya kazığı.
              Katılıyorum..
              Yazıklar olsun bunu takıma alanlara nese gitse bari...püf
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• defooool.... bi arada umudum vardı bundan
                7n bitirdin bizi

Yorum

• Kesinikle gönderilmeli .. Takima yapacagi katki 0 .. Bunlari takima alan yönetime de yaziklar olsun ...

Yorum

• bence gonderılmemelıydı,ama olan oldu artık,başarılar.

Yorum

denilecek baska bir kelime yok, kalsik bir "nuri and ziya" kazigi saten olayi tam tamina anlatiyor....
                      simdi sat sata bilirsen, bence bir türlü elden cikartilmali
                      En büyük TS

Yorum

• bu adami m.ali yilmaz tesislerinde gören oldu mu?
                        kene gibi yapisti bize ve bir türlü gitmek bilmiyor.
                        nuri albayragin artiklariyla halen daha ugrasiyoruz.
                        tez zamanda kurtulmak dilegiyle.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ya adam kötü adam değilde hırs sıfır yoksa öyle rezil bi futbolcu da değildi
                          "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• kesinlikle gitmeli
                            sağ bekte serkan balcı,tayfun cora,ferhat çökmüş, gerekirse song
                            varken durduğu yerden para alacak bedava bile olsa gitmeli
                            Bordo Mavi...

Yorum

• eski yönetimin saçma transferlerinden biri.gerçi hangi transferi saçma değildi ki

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eski yönetimin saçma transferlerinden biri.gerçi hangi transferi saçma değildi ki
                                bazen eski yönetimden şüpheleniyorum.acaba buadamlar ajanmıydı diye adamlar geldi takım iptal oldu.daha yeni yeni kendimize gelmeye başladık.belkide bizi çekemeyen diğer takımlar ajan olarak bunları göndermiştir
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X