Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adam hangi mekiide oynuyo daha onu bilmiyom ama kanim isindi iyi cikacak insallah..

karpuz gibi oyuncu alıyoruz işe bak .. umut ediyoruz iyi cıkar diye genelde kelk cıkıyorlar ama arada da iyisi cıkıyor hadi hayırlısıı..
    Trabzonspor

Yorum

ben nasıl oynadıgını bıle bılmıyorum ısmını de bı ıkı kez duydum sadece ıyı oldugunu umut etmekle yetınecegım

Yorum

İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben nasıl oynadıgını bıle bılmıyorum ısmını de bı ıkı kez duydum sadece ıyı oldugunu umut etmekle yetınecegım
        ben 1-2 macini izlemistim. bence iyi bir futbolcu ama bizde neler yapar uyum saglayabilecekmi zaman gösterir
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

erciyesteki performansı sağlam bir kenar oyuncusu görüntüsü vermişti.yaşı da genç uzun yıllar kulübe hizmet eder inşallah
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Kayseri Erciyesspor'daki başarılı futboluyla adından söz ettirmişti. Güçlü fiziğinin yanısıra, tekniği yüksek bir futbolcu Jabi... Sağ kanatta çok başarılı işler yapacağına inanıyorum. Sağ bek Jabi, sağ açık Yattara... Sağ kanat Gineliler'e emanet Çok başarılı ve yerinde bir transfer.
            "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

ben ümitliyim yattarayla güzel işler yapacağından ama ziya yine bir kup bulur onlara ikisii aynı oynamz diye dünyanın hiç bir yerinde yok faaln der inş tutturur başarılar
              işkenaz

Yorum

kasımpaşa başkanı izlemiş jabiyi hiç beğenmemiş gine maçında.bu arada başkanın yıldız sözü havada kalmış anlaşılan.nerde marcelinho nerde jabi.hadi hayırlısı.4 büyük takımda en sönük takım biz olduk transferde.anlaşılan şampiyonluk yine başka bahara kaldı

Yorum

Trabzonspor'umuza hayırLı oLsun....
                  bizLeri ayağa kaLdıracak transfer değiL ama iyi işLer yapacağına inanıyorum....
                  SeN AğLatSaNdA BiZ YinE SevEriZ TrAbZoNuM

Yorum

İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kasımpaşa başkanı izlemiş jabiyi hiç beğenmemiş gine maçında.bu arada başkanın yıldız sözü havada kalmış anlaşılan.nerde marcelinho nerde jabi.hadi hayırlısı.4 büyük takımda en sönük takım biz olduk transferde.anlaşılan şampiyonluk yine başka bahara kaldı

kasımpaşa başkanı değil..bizim kadir özcan onların teknik direktörü o dedi bu lafı..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

millet gitmiş adrıanoyu kıralama derdıne dusmus bızde yamyam alıyoruz

Yorum

İlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeşim sen ilk başta insanlar hakkında nasıl konuşulması gerekildiğini öğrende ölr konuş istersen
                        celeron--->celaleddinozlu

Yorum

JAbiçok iyi bir oyuncu ya nasil izlemediniz bu adamı erciyeste
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

İlk olarak etocanislam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            senşn yamyam dediğin türkiyenin en iyi sağ arka kanat oyuncusu
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yattrayla cok iyi anlaşacaklarına inanıyorum hem yattarayada moral olur sahanın her yerinde bu adam bence bize cok faydalı olur.yönetim sonund Bİ TRANSFERİ TUTTURDU

Yorum

jabi yi oynarken hic görmedim insallah iyi bir transfer dir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X