En çok merak ettiğim transferimiz.Ne huyunu ne suyunu biliyorum.Bakalım nasıl çıkacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yattarayla ikili olmaya başladılar bile.Bkz:Antremanlara katılma tarihleriİlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara ile iyi ikili oluşturacaklarını düşünüyorum gine milli takımıdada oynuyor zate
Yorum
-
jabi
bu oyuncuyu erciyes kupa macında izlemiştim bu macta bütün toplar jabi'de toplanıyordu sahanın en gözde futbolcusuydu.Bu oyuncunun bu topları alması engellenirse bu macı alacagımızı düşünmüştüm ama böyle olmadı kimse jabi'nin bu topları almasını engelleyemedi ve macı kaybettik. Şimdi bu oyuncu bizde bence başarılı olacak.
Yorum
-
saha içinde iyi bi ikili oluşturmalarını temenni ediyorum.ama saha dışında asla bu takım 2.yattarayı kaldırmazİlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara ile iyi ikili oluşturacaklarını düşünüyorum gine milli takımıdada oynuyor zate
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Jabi’nin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi
Reklam
Jabi'nin Başına Neler Geldi?
VİZE VE OTURMA İZNİ
Trabzonspor'un, Erciyesspor'dan transfer ettiği Gineli Daouda Jabi'nin Türkiye'ye gelişinde tam bir traji-komedi yaşandı. Gine'den uçakla Atatürk Havalimanına inen Jabi'nin vizesinin ve Türkiye'de oturma izninin olmadığı ortaya çıktı. Trabzonspor Kulübü yetkilileri, bu futbolcunun vize ve oturma izni için önceden başvurularını yaptı, ancak vize ve oturma izni için ortaya çıkan 165 YTL'lik tutar kulüp tarafından ödenmedi.
JABİ'DE KURUŞ YOKTU!
Bunun üzerine havaalanı yetkilileri, Trabzonspor kulübü tarafından paranın ödenmediğini Gineli futbolcu Jabi'ye bildirdi.O sırada çantasından cüzdanını çıkaran Jabi, yetkililere hiç parası olmadığını bu nedenle de 165 YTL'lik tutarı ödeyemeyeceğini söyledi. Parayı temin edemeyeceklerinin kanaatine varan yetkililer, Jabi'yi ülkesine geri göndermek için işlemlere başlamıştı bile.
PARAYI TARAFTAR ÖDEDİ
Daouda Jabi'yi ülkesine geri göndermeye hazırlanan yetkilileri, havalimanında bulunan Trabzonsporlu taraftarlar önledi. Taraftarlar, Jabi'nin vizesi ve oturma izni için 165 YTL'lik ücret gerekli olduğunu öğrenince aralarında para topladılar. 165 YTL'yi denkleştiren taraftarlar, ücreti havaalanı görevlilerine teslim ederek Jabi'nin Trabzonspor'a dönmesini sağladılar.
Kuzey Ekspres
bu haber doğru mu ya
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ciddi ya doğru mu bu haber
Hayatımda bu kadar saçma bir haber görmedim . Adamın cebinde nasıl olmaz o kadar para ...Eyy ALLAH ım ne günlere kaldık.
Ayrıca kulübün o parayı ödemediğine de inanmıyorum
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İşre Resimdeki Diyalog:İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Ziya:Bana bakın burda gece hayatı falan yok tamammı akıllı olun ne öyle kızlar la gezmek falan her gün saat 5.30da kondisyon antremanına başlıyosunuz saat 14.00 da 10 dakika mola sonra ikindi ezanı okunana kadar antremana devam ediyosunuz anladınmızmı?
-Jabi:Ben iyi Türkçe bilmemek anlamamak seni...
-Ziya:Yattara anlat şuna dediklerimi zaten geç geldiniz kampa sinirimi bozdunuz...
-Yattara:Tamam hoca zaten jabinin parası yok takılamazki benle
-Ziya:İyiki Musampayı kadro dışı ettim yav onda para çok jabiyide alıp muhteşem 3lü kurardınız sonra...
Bakın Hasanla Celoya nasıl koşuyolar onları örnek alın tamammı?hadi koşun bakalım....
Yorum
-
Muhahahahahahahahahaha!İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşre Resimdeki Diyalog:
-Ziya:Bana bakın burda gece hayatı falan yok tamammı akıllı olun ne öyle kızlar la gezmek falan her gün saat 5.30da kondisyon antremanına başlıyosunuz saat 14.00 da 10 dakika mola sonra ikindi ezanı okunana kadar antremana devam ediyosunuz anladınmızmı?
-Jabi:Ben iyi Türkçe bilmemek anlamamak seni...
-Ziya:Yattara anlat şuna dediklerimi zaten geç geldiniz kampa sinirimi bozdunuz...
-Yattara:Tamam hoca zaten jabinin parası yok takılamazki benle
-Ziya:İyiki Musampayı kadro dışı ettim yav onda para çok jabiyide alıp muhteşem 3lü kurardınız sonra...
Bakın Hasanla Celoya nasıl koşuyolar onları örnek alın tamammı?hadi koşun bakalım....

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum