Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hayırlı olur inşallah,başarılar
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

forumdan yorumlarla çok umutlandııım bi transfer inşallah hayılrı olsun

Yorum

trabzonspora hayırlı olur inşallah.bu sene hiç bir maçta sağ bek oyuncumuzun ceza sahasına orta yaptığını görmedim.inşallah bu yapar

Yorum

Yattaranın yanına alınması çok iyi oldu...Bu arada niye 15 numarayı aldı ya hiç yakışmazki sağ beke 15..?

Yorum

içimden bi his bu adamın bize faydalı olacagını söylüyor..hayırlısı

Yorum

sag kanadimiz artik emin ellerde...yattara ve jabi...bunlar ligi sallar...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Nasıl futbolcudur bilmiyorum ama herkes övüyor. Hepimize hayırlı olsun. Da Yattara Ziya DOĞAN'ın 11 indeki ön libero ve stoperlerden sıyrılıp ta takıma girebilirse Jabi'yi Yattara'nın ardına hayal edin derim ben
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Ben Jabinin basarili olacagindan eminim. Erciyessporun bir kac macini izledim ve hemen gözüme carpti bu adam. Cok hizli, toplan nasil oynayacaginida biliyor.
                  Yattara ile iyi ikili olurlar bence.
                  Trabzonspor 1967

Yorum

yattara ile anlaşacaklar eminim..
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

nee jabi mi sız dalgamı gecıyorsunuz bu yonetım bunu kalecı diye aldı..! jabıyı kaleye gecırıp onlıbero tolga sol kanatta da jef oynayacak ınanın bana bukadar resalet bır lıg gecırmememıze ramen bu yonetımden umutlu ıdım ama su transferlerı gordukden sonra soleyecek bıseyım kalmadı pes yanii pess bukadar olur ...!

tamam ıyı transferler ama suda var IHTIYACIMIZ OLAN BOLGELERIN FUTBOLCULARI NERDEEE EYYYY YONETIMMMMMMM musampa gıbı transfer sezonu bıttıkden sonra yoldan bulduklarınızımı toplamayı dusunuyorsunuz ?????
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

sempatik bi adam
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

inşallah faydalı olur....

Yorum

Bize faydalı olacağını düşünüyorum,Lens'te şampiyonluk yaşamış.İnşallah iyi bir transfer olur.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Arkadaşlar matematikte ha boyle bişey var : "YANLIŞ İSE DOĞRU,EŞİTTİR DOĞRU":d (ise nasıl yapılıyor bulamadım )

E bu açıdan bakarasak kayseride dört yıl oynadığı yanlış,trabzonun büyüklüğğü de su götürmez bi doğru ise...yanlış ise doğrudan doğru işte

Amma saçmaladım yahu...

Hoşgeldin Jabi evine....
                              En son 61viya tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 17:37.
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

bu adam hangi mekiide oynuyo daha onu bilmiyom ama kanim isindi iyi cikacak insallah..
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X