hayırlı olur inşallah,başarılar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nasıl futbolcudur bilmiyorum ama herkes övüyor. Hepimize hayırlı olsun. Da Yattara Ziya DOĞAN'ın 11 indeki ön libero ve stoperlerden sıyrılıp ta takıma girebilirse Jabi'yi Yattara'nın ardına hayal edin derim ben
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
nee jabi mi sız dalgamı gecıyorsunuz bu yonetım bunu kalecı diye aldı..!
jabıyı kaleye gecırıp onlıbero tolga sol kanatta da jef oynayacak
ınanın bana bukadar resalet bır lıg gecırmememıze ramen bu yonetımden umutlu ıdım ama su transferlerı gordukden sonra soleyecek bıseyım kalmadı pes yanii pess bukadar olur ...!
tamam ıyı transferler ama suda var IHTIYACIMIZ OLAN BOLGELERIN FUTBOLCULARI NERDEEE EYYYY YONETIMMMMMMM musampa gıbı transfer sezonu bıttıkden sonra yoldan bulduklarınızımı toplamayı dusunuyorsunuz ?????Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Arkadaşlar matematikte ha boyle bişey var : "YANLIŞ İSE DOĞRU,EŞİTTİR DOĞRU":d (ise nasıl yapılıyor bulamadım
)
E bu açıdan bakarasak kayseride dört yıl oynadığı yanlış,trabzonun büyüklüğğü de su götürmez bi doğru ise...yanlış ise doğrudan doğru işte

Amma saçmaladım yahu...
Hoşgeldin Jabi evine....En son 61viya tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 17:37."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum