Novaktan fazlası var, eksiği Novak kadar skora katkı yapamaması ama oda olur inşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Kendisini çok seviyorum, mücadelesini, takım benimsemesine de hayranım. Takımda kalırsa günden güne iyiye gideceğini düşünüyorum. Ama yazın muhtemelen yollar ayrılır. 2m€ vermezler diye düşünüyorum. O paralara daha da net oyuncular almayı planlayan kulübüz. Muhtemelen acı verici bir ayrılık olacak, en azından benim için.
Yorum
-
Bu adamin nesi begenilmiyor anlam veremiyorum. Bence gayet iyi bir bek, isini cok iyi yapiyor. Ofansif özellikleri de defansif özellikleri de dengeli. Son yillarda Novakla birlikte izledigim en iyi sol bekimiz. Bal gibi de 2 milyon € verilir verilmeli de. Hic maceraya gerek yok. Oynadikca daha da iyi olacak, ki her mac daha iyi gidiyor zaten."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
sezon sonuna kadar performansı artmaya devam ederse 2milyon euro verilebilir ya da kulubüyle konuşup bonservis bedelini bir miktar indirmeye çalışabiliriz. 23 yaşında potansiyeli olduğu belli. 2 milyon euro harcayacaksak bize ileride para kazandıracak birine harcamamız gerektiğini düşünüyorum.
Yorum
-
Marlon'un bileklerine düz diyenin çarpılma riski var yalnızİlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz adam hiçbir ekstrası yok
Yorum
-
Marlon'un bileği hakkında yorum yapan olmadıİlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarlon'un bileklerine düz diyenin çarpılma riski var yalnız
Yorum
-
Düz adam denince öyle anladım.İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarlon'un bileği hakkında yorum yapan olmadı
Yorum
-
Hızını beğenmiyorum.İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamin nesi begenilmiyor anlam veremiyorum. Bence gayet iyi bir bek, isini cok iyi yapiyor. Ofansif özellikleri de defansif özellikleri de dengeli. Son yillarda Novakla birlikte izledigim en iyi sol bekimiz. Bal gibi de 2 milyon € verilir verilmeli de. Hic maceraya gerek yok. Oynadikca daha da iyi olacak, ki her mac daha iyi gidiyor zaten.
Yorum
-
-
yamuk mu olsun abi arkadas?İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz adam hiçbir ekstrası yok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum