Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Novaktan fazlası var, eksiği Novak kadar skora katkı yapamaması ama oda olur inşallah
    HAMİ_41

Yorum

• İyi göründü, tebrikler.

(UEFA)

Yorum

• Senciyim beybi feys. Gülen yüzüne, azmine, mücâdelene, kulübü benimseyişine sağlık.

Yorum

• waka bunun bindirmelerine hiç pas vermiyor. bu maç bir iki kere verdi. oysa marlon her seferinde waka yı buluyor. bu tarz sınırlı yetenekli adamlar kollektif oyunda işe yar ancak. avcı da onu yapmaya çalışıyor

Yorum

• Kendisini çok seviyorum, mücadelesini, takım benimsemesine de hayranım. Takımda kalırsa günden güne iyiye gideceğini düşünüyorum. Ama yazın muhtemelen yollar ayrılır. 2m€ vermezler diye düşünüyorum. O paralara daha da net oyuncular almayı planlayan kulübüz. Muhtemelen acı verici bir ayrılık olacak, en azından benim için.

Yorum

• Bu adamin nesi begenilmiyor anlam veremiyorum. Bence gayet iyi bir bek, isini cok iyi yapiyor. Ofansif özellikleri de defansif özellikleri de dengeli. Son yillarda Novakla birlikte izledigim en iyi sol bekimiz. Bal gibi de 2 milyon € verilir verilmeli de. Hic maceraya gerek yok. Oynadikca daha da iyi olacak, ki her mac daha iyi gidiyor zaten.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• sezon sonuna kadar performansı artmaya devam ederse 2milyon euro verilebilir ya da kulubüyle konuşup bonservis bedelini bir miktar indirmeye çalışabiliriz. 23 yaşında potansiyeli olduğu belli. 2 milyon euro harcayacaksak bize ileride para kazandıracak birine harcamamız gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Düz adam hiçbir ekstrası yok
                  Marlon'un bileklerine düz diyenin çarpılma riski var yalnız

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Marlon'un bileklerine düz diyenin çarpılma riski var yalnız
                    Marlon'un bileği hakkında yorum yapan olmadı

Yorum

Marlon'un bileği hakkında yorum yapan olmadı
                      Düz adam denince öyle anladım.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adamin nesi begenilmiyor anlam veremiyorum. Bence gayet iyi bir bek, isini cok iyi yapiyor. Ofansif özellikleri de defansif özellikleri de dengeli. Son yillarda Novakla birlikte izledigim en iyi sol bekimiz. Bal gibi de 2 milyon € verilir verilmeli de. Hic maceraya gerek yok. Oynadikca daha da iyi olacak, ki her mac daha iyi gidiyor zaten.
                        Hızını beğenmiyorum.

Yorum

• Beğendim.Ayağına sağlık.

(UEFA)

Yorum

• Novak'tan iyi.

Yorum

• Uzun zamandir Trabzonspor formasi altinda izledigim en iyi sol bek. Umarim uzatirlar. Sabahtan aksama indirip bindiriyor ileri geri, orta aciyor, pas yapiyor, defans yapiyor, yorulmak bilmiyor helal olsun

Yorum

Düz adam hiçbir ekstrası yok
                                yamuk mu olsun abi arkadas?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim