Taraftari bu derecede ikiye bölen (performanslari hakkinda yapilan yorum olarak) baska bi futbolcu hatirlamiyorum. Bence kesinlikle çöp felan degil. Ama bizim ilk 11’e girebilecek oyuncu da degil. 5.5/10.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu biraz da maç içi standartının olmamasından kaynaklanıyor. Yani zaman zaman çok kritik hamlelerde bulunurken, bazen de alt lig seviyesindeki bir oyuncunun yapmayacağı işlere bulaşıyor...İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftari bu derecede ikiye bölen (performanslari hakkinda yapilan yorum olarak) baska bi futbolcu hatirlamiyorum. Bence kesinlikle çöp felan degil. Ama bizim ilk 11’e girebilecek oyuncu da degil. 5.5/10.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
hüseyin le birlikte sağ sol bek en zayıf halkamızdı hep oralardan geldiler. egemen çok yapardı o mu öğretti şu ellerini arkaya bitiştirerek top karşılama olayını. arkadaş hareketsiz kalıyorsun işte o şekilde. bi de bi pozisyonda elleri arkadayken bi anda açıldı eli değdi değmedi ceza sahası içinde yani gerek yok be. eline koluna hakim olamıyomusun da arkaya bağlıyosun. öyle bekleyeceğini gir adama saldır rahatsız et. yok öyle bekliyor belki çarpar top diye
Yorum
-
Aynen, tamda bu ‘standartsizlik’ yuzunden bizim icin yetersiz oldugunu dusunuyorum. Hele hele €2milyon felan kesinlikle verilmemesi lazim.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu biraz da maç içi standartının olmamasından kaynaklanıyor. Yani zaman zaman çok kritik hamlelerde bulunurken, bazen de alt lig seviyesindeki bir oyuncunun yapmayacağı işlere bulaşıyor...
Yorum
-
-
İyi yönleri: sadece iyi niyetli.
Kötü yönleri: Defansif zaafiyet.
Ancak en büyük problem Marlon değil. Marlon'un maç içinde yaptığı 1-2 hareket veya iyi oynadığı 1-2 maç sonrasında bu adamı savunan zihniyet en büyük problem.En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 13.02.2021, 18:20.
Yorum
-
Hayatımda gördüğüm en kötü beklerden birisi. Gayretine, niyetine bir şey demiyorum ama adamın kanadından her bindiren çalımını da atıyor, ortasını da yapıyor. Rakip bi' feyk atıyor Marlon direkt yiyor. Verdiği uzun pasların neredeyse hepsi ya rakibe ya yanlış yere. Yerini kaybetmesine girmiyorum bile. Atak yiyoruz bakıyorsun ki defasn ip gibi dizilmiş ama solda adam yok, Marlon ortalarda bir yerlerden koşarak yerini almaya çalışıyor ama yerini de tutturamıyor."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum