Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar kolay çalım yenmez.

Yorum

• iyi niyetiyle mücadele ediyor eyvallah. novaktan iyi diyen var. son 10 yılın sol beklerini gözümün önüne getiriyorum. novak tan iyi olmasını geçtim en kötülerde ilk 3 e girer sanırım. defansif olarak çok yetersiz. hücumda da bir etkinliği yok. sene sonuna kadar ancak idare eder. başkan da 2 milyon verecek saf değildir.
      from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iyi niyetiyle mücadele ediyor eyvallah. novaktan iyi diyen var. son 10 yılın sol beklerini gözümün önüne getiriyorum. novak tan iyi olmasını geçtim en kötülerde ilk 3 e girer sanırım. defansif olarak çok yetersiz. hücumda da bir etkinliği yok. sene sonuna kadar ancak idare eder. başkan da 2 milyon verecek saf değildir.
        Geçenlerde bizdeki novak ve Marlon un kıyası vardi istatistiki olarak. Marlon çoğu alanda daha iyiydi.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçenlerde bizdeki novak ve Marlon un kıyası vardi istatistiki olarak. Marlon çoğu alanda daha iyiydi.
          fergusonun istatistik ile ilgili bir lafı vardı o geldi aklıma . seviyorum marlon u iyi uşak ama bariz yetersiz, bence tabi. herkesin fikri kendine.
          from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fergusonun istatistik ile ilgili bir lafı vardı o geldi aklıma . seviyorum marlon u iyi uşak ama bariz yetersiz, bence tabi. herkesin fikri kendine.
            Ben zaten muhteşem demiyorum da en kötü üç bek listesine girer dediğin adam çoğu istatistikte Novak'tan daha iyi onu belirtmek istedim. O zaman Novak en kötü ilk 2ye girer.

Şaka bir yane geldiğinden beri artan form grafiği var. Novak'ın bindirmelerine Nwakaeme karşılık veriyordu genelde. Marlon'un pas alamayacağını bile bile bindirmesine her defasında hayret ediyorum artık. Hadi bir rakibi aldatır iki aldatır da hiç atmayınca rakip de kovalamıyor zaten Marlon'u artık. Nwakeme alışmış yay civarından içeri doğru dönen top atmaya, kaç maçtır vuran yok eden yok hala yapıyor. Başak maçında Nwakaeme'nin eksikliğini hissedeceğiz ama Marlon'un da çıkış maçı olacak bence. Sene sonuna kadar gelişmeye devam ederse bonservisini isteyebilir hoca.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onlar pas istatistikleriydi hatırladığım kadarıyla, öyle ciddiye alınacak bir tarafı da yoktu.

Novak takım içinde kendini kanıtlamıştı, maç kazanmak için ekstra bir güçtü. Marlon'un henüz öyle bir statüsü yok, gol yedirmesin yeter diye bakılıyor ama ona rağmen birebirde çok fazla çalım yiyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onlar pas istatistikleriydi hatırladığım kadarıyla, öyle ciddiye alınacak bir tarafı da yoktu.

Novak takım içinde kendini kanıtlamıştı, maç kazanmak için ekstra bir güçtü. Marlon'un henüz öyle bir statüsü yok, gol yedirmesin yeter diye bakılıyor ama ona rağmen birebirde çok fazla çalım yiyor.
                Yok savunma ve hücum istatistik kıyaslamalarıydı. Novak'ın ceza sahasında buluşması bariz üstündü hatırladığım onun dışında hepsinde Marlon daha iyiydi.

He kazandırdığı maçlar yeter orası ayrı da o yaptıkları normal bir sol bekin yaptığı işler değil. Sol bek görevlerine bakarsak Marlon fazla sırıtmıyor bence. Novaktan iyi demek için erken ama Novak'tan sonra leş de demem. Benzer ayarda topçu. Pas oyununa falan belki Novak bu kadar uyum sağlayamazdı ama olsa Avcı onu da farklı kullanırdı, belki bizdekinden bile iyi oynardı bilemeyeceğiz hiçbir zaman
                ( ゚д゚)

Yorum

• Novak'in da Mas denen çöpün de savunmasi iyi degildi, ama bu Marlon onlardan da kötü... hücumda zâten katki vermiyor desek yalan olmaz...

tmarkt sitesinde diger takimindaki sözlesmesi bizden 6 ay sonra bitiyor, dolayisiyla alsak bile opsiyonu kullanarak degilde masaya oturup atiyorum 700bin-m€ arasina aliriz... belki de daha ucuza... ya da bekleyip devre arasi beles getiririz... kalsa da kalmasa da kesinlikle iyi bir sol bek almamiz gerekecek...
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Musa Nizam'dan daha iyi değil.

Nokta

Yorum

• Yoklukta iş görmeye çalışıyor lakin ciddi anlamda yetenek düşmanı. Umarım önümüzdeki sezonun planlamasında liste dışı kalır.
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• abdullah ercandan sonra izlediğim en iyi sol bek

çale novak hepsi bunun gerisinde

olacaktı bi Celaleddin bi sayede moawad görürdüm buraları

Yorum

• gözlemlediğim kadarıyla iyi bir adama benziyor arkadaşlarıyla uyumu felan da iyi ama iş teknik taktiğe gelirse bence bizim için yetersiz diye düşünüyorum

Yorum

• ya birebir kalinca r.carlos'u bile maymun ediyorlardi. calim yemeyen bek diye bir sey olur mu? bu adama bu mac icin yuklenmek insafsizliktir.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abdullah ercandan sonra izlediğim en iyi sol bek

çale novak hepsi bunun gerisinde

olacaktı bi Celaleddin bi sayede moawad görürdüm buraları
                              İlk yorumun 2 futbolcu için de yapıldı..

Yorum

• Bu sezon takımın en istikrarlı 3-4 oyuncusu arasina girer
                                Bir çırpıda vazgeçilecek bir oyuncu değil
                                Ben beğeniyorum
                                Bakasetas'a döndüğümüzden beri 4 forvet gibi sistemde defans oyuncularına binen yükün arttığı unutulmamalı
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim