İlk olarak no NAME tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Nwakaeme'nin oyun tarzı bu. Soldan bek bindirme yaptığında karşısındaki savunmacının refleksini kullanarak onu ekarte etmeye çalışıyor ama ölçüyü bazen kaçırıyor. Diğer taraftan birkaç hafta önceki röportajında da Nwakaeme'ye karşı övgüler yağdırmıştı yani bireysel bir sıkıntı yok...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
-
Bugün de aynısını yaptı. Ondan öğrenecek çok şeyim var gibi bir şey dedi hatta.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme'nin oyun tarzı bu. Soldan bek bindirme yaptığında karşısındaki savunmacının refleksini kullanarak onu ekarte etmeye çalışıyor ama ölçüyü bazen kaçırıyor. Diğer taraftan birkaç hafta önceki röportajında da Nwakaeme'ye karşı övgüler yağdırmıştı yani bireysel bir sıkıntı yok...
Çok iyi niyetli, çalışkan da ama maalesef yetmiyor, yetiremiyor. Adamın her ortası hatta 3. bölgeye pası rakibe olurmu ya. En ufak feykte dağılıyor. Bugün mesela Şimek'e benzeyen sarı saçlı uşağın adı neydi unuttum adam bi' feyk yaptı direk önünü açtı adam çekti şutu attı da Allahtan iyi vuramadı."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ben savunmasını beğeniyorum her ne kadar rosie bizim maçta çok etkili kalsa da hücumda marlon yine bir kalibresi var. Yıkılmıyor kolayına geçilmiyor.
hücumda bence tony marlonun ileriye çıkıp peşine 1 kişiyi çekmesini kendisine alan yaratmasını istiyor.
aslında düşünce gayet iyi ama tony bu sene son vuruşta çok etkisiz nedense.
Yorum
-
Galiba sana 2 milyon vermek zorunda kalacağız.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum