Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marlon Rodrigues Xavier (Fluminense'den Kiralık)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak no NAME tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Waka'ya ne yaptın ? bunu bilelim ki sana neden pas atmadığını anlayalım.
    Nwakaeme'nin oyun tarzı bu. Soldan bek bindirme yaptığında karşısındaki savunmacının refleksini kullanarak onu ekarte etmeye çalışıyor ama ölçüyü bazen kaçırıyor. Diğer taraftan birkaç hafta önceki röportajında da Nwakaeme'ye karşı övgüler yağdırmıştı yani bireysel bir sıkıntı yok...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Nwakaeme pas vermeyince adam yeni koşu yolları keşfetmeye başladı. İç koridora girdi topla.

Yorum

• savunmada yine çok diriydi, çok kritik toplar kapıp çıkarttı bizi. novak da iyi yapardı bunları. ama hücumda dahi etkin olmalı, biraz pasif kalıyor.

Yorum

• işte o "ölçüyü kaçırdığı" durumları soruyorum bende. Her seferinde pas atmayabilirsin ama pas atarak kendine yada takımına daha uygun pozisyonlar oluşturabilecekken 3 kişinin arasına girip topu kaptırmanın hiç mantığı yok.
          .

Yorum

• Aferin.

Yorum

• Hücumda etkisiz eleman, yaşı genç belki 27-28 yaşına geldiği zaman daha iyi bir oyuncuya dönüşebilir. 2 milyon verme taraftarı değilim, gerçi kontratı bitiyormuş. Hoca ne derse o.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bugün beğendim. İyi niyetli bir adam.
                *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nwakaeme'nin oyun tarzı bu. Soldan bek bindirme yaptığında karşısındaki savunmacının refleksini kullanarak onu ekarte etmeye çalışıyor ama ölçüyü bazen kaçırıyor. Diğer taraftan birkaç hafta önceki röportajında da Nwakaeme'ye karşı övgüler yağdırmıştı yani bireysel bir sıkıntı yok...
                  Bugün de aynısını yaptı. Ondan öğrenecek çok şeyim var gibi bir şey dedi hatta.

Çok iyi niyetli, çalışkan da ama maalesef yetmiyor, yetiremiyor. Adamın her ortası hatta 3. bölgeye pası rakibe olurmu ya. En ufak feykte dağılıyor. Bugün mesela Şimek'e benzeyen sarı saçlı uşağın adı neydi unuttum adam bi' feyk yaptı direk önünü açtı adam çekti şutu attı da Allahtan iyi vuramadı.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bugün pek beğenemedim Marlon kardeşimi. Özellikle Sagal karşısında epey zorlandı. Savunmada daha diri olmayı ve ayaklarını sağlam yere basmayı öğrenmeli, böylelikle topa hâkimiyeti artacak ve tecrübesiz görüntüsünü de üzerinden atacaktır.

Yorum

• Wakayeme adamı futboldan soğuttu. Adama pas atmıyor, attığı pazar ise hep zor pozisyonlarda. Ha bana göre ancak bir yedek olur. Hele bir pozisyonda öyle basit bir çalım yedi ki

Yorum

• Baker yerine Flavio olsaydı Sagal karşısında bu kadar zorlanmazdı.

Yorum

• Ben savunmasını beğeniyorum her ne kadar rosie bizim maçta çok etkili kalsa da hücumda marlon yine bir kalibresi var. Yıkılmıyor kolayına geçilmiyor.

hücumda bence tony marlonun ileriye çıkıp peşine 1 kişiyi çekmesini kendisine alan yaratmasını istiyor.

aslında düşünce gayet iyi ama tony bu sene son vuruşta çok etkisiz nedense.

Yorum

• Galiba sana 2 milyon vermek zorunda kalacağız.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• beğendim

(UEFA)

Yorum

• Çok başarılı buluyorum bu genç arkadaşı. Zor bir mevkide oynuyor ve kolay bulunan oyuncular değil.
                                1-2 yıl daha elimizde tutabilirsek iyi para kazandırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim