Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Canbaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu çocuğu oynatsak da üzerindeki heyecanını atsa ve takıma katkı verse. Mecbursun yani sen sıfırdan bi oyuncuyu sahaya atmak zorundasın takımda ortasaha yok. Bugün 30 dakika oynardı takımın enerjisini artırırdı. Belli ki iyi çalışıyor fizik olarak hazır ama çok heyecan yapıyor sahaya adım atınca. Uzun süreli sakatlığın etkisi galiba.
    Dönerciye çırak versek onun için daha iyi olur

Yorum

• Bu arkadaştan futbolcu oluyorsa eşeğin kuyruğunda da gramafon iğnesi hayli hayli olur.
      Hani çöp diyen arkadaşlara kızıyorum ama bazen kızmamak lazım.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Kesinlikle üzerinde durulmalı
        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• 3.ligde bilmem oynayabilir mi, o derece faydasız ve etkisiz, zira hiçbir maçta oyuna girdikten sonra katkısını görmedik
          SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Bizim pilot takım çankaya fk 2. lige çıkar bu sezon. Bu da sezon sonunda 1 yıllığına oraya kiralanır.

Yorum

• Kadroya bile alınmadı sezon sonunu da beklemek yok devre arası yallah 2.lige. Altyapıdaki çocuklar bile bundan iyidir.

Yorum

• Bu eleman neden halen daha bir yere kiralanmadı anlamadım. Neyse vakti zamanında gutbetci genclere yoneldigimizde muhammet kiprit, murat saglam, berkay ozcan, yusuf sari ile beraner listede idiler. Su an muhammet kiprit almanya 3.liginde, sagbek murat saglami fener sezon basinda rizeye kiraladi su ana kadar thomas hic cocugu kadroya almadi, berkay ozcan basaksehirde oynuyor. Genelde maclarda okan buruk sonradan hamle oyuncusu olarak degerlendiriyor. Cocuk harbi de iyi oynuyor. A milli takima kadar da yukseldi. Bu ahmet de eger transferi basarisiz olsaydi muhtemelen muhammet kiprit gibi almanya 3.liginde oynardi. Yonetim transferde hem iyiyi hem kotuyu yan yana listeye koyuyor. Valla pek istikrarli bir oyuncu tercihimiz olmuyor.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu eleman neden halen daha bir yere kiralanmadı anlamadım. Neyse vakti zamanında gutbetci genclere yoneldigimizde muhammet kiprit, murat saglam, berkay ozcan, yusuf sari ile beraner listede idiler. Su an muhammet kiprit almanya 3.liginde, sagbek murat saglami fener sezon basinda rizeye kiraladi su ana kadar thomas hic cocugu kadroya almadi, berkay ozcan basaksehirde oynuyor. Genelde maclarda okan buruk sonradan hamle oyuncusu olarak degerlendiriyor. Cocuk harbi de iyi oynuyor. A milli takima kadar da yukseldi. Bu ahmet de eger transferi basarisiz olsaydi muhtemelen muhammet kiprit gibi almanya 3.liginde oynardi. Yonetim transferde hem iyiyi hem kotuyu yan yana listeye koyuyor. Valla pek istikrarli bir oyuncu tercihimiz olmuyor.
                  O listede Milli takım performansıyla en çok dikkat çeken isim Berkay Özcandı onu da Başakşehir aldı zaten.Ahmet de ben ışık göremiyorum ama genç olduğu için kiralanması mantıklı.

Yorum

• Çöpe giden paralar. Boş beleş toçularla doldudu yönetim kadroyu.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ümraniye kiralık. Başlığa kilit lütfen.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Hele sukur bi sureligine de olsa kurtulduk sundan. Ahanda diyorum bu dingil tff 1.ligdede oynayamaz. En fazla maclaru yedek kulubesinden izler. Makum bu aralar da corona var. Artik onu da tribunden izletiyorlar.

Yorum

• Biraz forma görmesi ve durum analizi iyi olacaktır. Başarılar diliyorum

Sonuçta bizim oyuncularımız neden bu kadar sert çıkışıyorsunuz onu da anlayamıyorum

Yorum

• Leş oyuncu transferinden bıkmadılar. Aldığı 1 tl bile zarar.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Keşke bonservisiyle gitseydi

Yorum

• Ümraniye'de o bölgeye oyuncu lazımdı. Okan Derici olmadı nedense, oynayamıyor. Belki Canbaz kapatır o eksikliği bakalım. Gökhan Süzen falan oynuyor bazen
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X