Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Canbaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün oyuna gireceği söylenince gözlerime inanamadım. Meğer bu adam sağmış.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kesinlikle kötü bir futbolcu değil. Kısa sürede pozitif işler yaptı. Sakatlıktan o kadar da kötü dönmemiş gibi gözüküyor fakat maç kondisyonu sıfır adamın, ilk 11'de oynatmak iyi bir tercih olmayabilir.

Geçen sene Avrupa Ligi maçlarında beğenmiştim hareketli, savunmaya da yardım eden, tekniği iyi seviyede, futbolu kafada oynayan bir isim. Zaten milli takımda da birkaç maçını izlemiştim tam bir takım oyuncusu mental ve fiziksel olarak topçu olduğunu belli ediyor. 22 yaşında şuan tam oyununu oturtma yaşları. Genç oyuncular sakatlıklardan daha güçlü dönüyorlar, futbola susamış oluyorlar.

Bizde veya kiralık olarak gidip şöyle 1 sezon adam akıllı oynayıp kazandığı tecrübeyle her sene üzerine koyan kaliteli bir oyuncuya sahip olabiliriz.

Yorum

• Sana güveniyoruz.

Yorum

• kumaş var gibi oynatılmalı bu yoklukta

Yorum

• Kesinlikle kumaşı sağlam.Bu sene kupada bol bol oynatılmalı.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sakatlıktan yeni dönmemiş olsaydı onbirde olurdu bugün, her türlü 20-25 dk alacaktır.
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Futbolla alakası yok

Yorum

• Kumaşından şüphe yok. Ancak mental, fiziki çok eksiği var.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ahmet de bitik. Koşmaya hali yok daha oyuna yeni girmiş bir oyuncu olarak
                    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 26.09.2020, 21:49.

Yorum

• Uykusundan uyandırılmış ve zorla yatağından çıkarılarak sahaya atılmış gibiydi hiç anlam veremedim. 15 dakika kalmış biraz hırslı olur insan.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Halı sahaya çağırmam.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bjk maçında iyi gözükmüştü, Denizlide biraz vasat, bugün ise direk kötüydü. Yavaş yavaş sakatlığın etkisi geçer form tutar dedik ama ilerlemek yerine geriliyor.
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yusuf sarı bu Abdürrahim bu takımdan gitmeden bana rahat yok

Yorum

• Kötü... gitmeli

Yorum

• Adamın tip bire bir dayısı Newton. Kulüpte akrabası olduğu için iyi futbolcu.
                                Naber?

Yorum

Yükleniyor...
                                X