İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Canbaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu arkadaştan futbolcu oluyorsa eşeğin kuyruğunda da gramafon iğnesi hayli hayli olur.
Hani çöp diyen arkadaşlara kızıyorum ama bazen kızmamak lazım.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Bu eleman neden halen daha bir yere kiralanmadı anlamadım. Neyse vakti zamanında gutbetci genclere yoneldigimizde muhammet kiprit, murat saglam, berkay ozcan, yusuf sari ile beraner listede idiler. Su an muhammet kiprit almanya 3.liginde, sagbek murat saglami fener sezon basinda rizeye kiraladi su ana kadar thomas hic cocugu kadroya almadi, berkay ozcan basaksehirde oynuyor. Genelde maclarda okan buruk sonradan hamle oyuncusu olarak degerlendiriyor. Cocuk harbi de iyi oynuyor. A milli takima kadar da yukseldi. Bu ahmet de eger transferi basarisiz olsaydi muhtemelen muhammet kiprit gibi almanya 3.liginde oynardi. Yonetim transferde hem iyiyi hem kotuyu yan yana listeye koyuyor. Valla pek istikrarli bir oyuncu tercihimiz olmuyor.
Yorum
-
İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu eleman neden halen daha bir yere kiralanmadı anlamadım. Neyse vakti zamanında gutbetci genclere yoneldigimizde muhammet kiprit, murat saglam, berkay ozcan, yusuf sari ile beraner listede idiler. Su an muhammet kiprit almanya 3.liginde, sagbek murat saglami fener sezon basinda rizeye kiraladi su ana kadar thomas hic cocugu kadroya almadi, berkay ozcan basaksehirde oynuyor. Genelde maclarda okan buruk sonradan hamle oyuncusu olarak degerlendiriyor. Cocuk harbi de iyi oynuyor. A milli takima kadar da yukseldi. Bu ahmet de eger transferi basarisiz olsaydi muhtemelen muhammet kiprit gibi almanya 3.liginde oynardi. Yonetim transferde hem iyiyi hem kotuyu yan yana listeye koyuyor. Valla pek istikrarli bir oyuncu tercihimiz olmuyor.
Yorum
Yorum