Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Canbaz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1/10

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

Mikel, Parmak, Abdülkadir vs olsa tabiki kimse Ahmet Canbaz aramaz ama orta sahada Kamil ve Doğan gibi iki fizik oyunu dışında yeteneği olmayan isim olunca insan top kontrol etmesini bilen, pas yapabilen adam arıyor. Ahmet Canbaz en azından bu niteliklere sahip olunca oynamasını istemek çok normal. İlk yarı etkisizdi kabul ama ilk defa 11 başlamış ve daha önce doğru düzgün süre vermemişsin adama.. İkinci yarı Kamil Ahmet girdi çok mu iyi oldu? Bence devre arası ikinci yarı için motive edip sahaya tekrar sürmek gerekirdi.

Kamil girip beni kanser edeceğine Ahmet Canbaz'ın, Cafer Tosun'un, Kerem Baykuş'un, ismini bilmediğim daha bir çok genç ama topla ilişkisi olan oyuncunun oynamasını tercih ederim.
      ( ゚д゚)

Yorum

trabzonsporda oynadığını bilmeyen bir tuhaf adam.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Kardeşim hayatının fırsatı geliyor eveleme geveleme yapıyorsun absürt şutlar atmak özgüven demek değil bu seviyelerde bu şans kolayına gelmiyor

Yorum

Bu adam daha gecen sezon almanya 4. liginde oynuyordu...
            ne bekliorsunuz...zaten cok üst düzey yetenek olsa en kötü ihtimal almanya 2. ligindeki bir takim ona sans verirdi.....
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

Bu çocuk kuoa maçlatının veya öndeyken son 10 dakikalrın topçusu daha.

Yorum

İlk şutu gereksizdi evet ama cepheden volesi hiç fena değildi. Bence eleştirildiği kadar kötü değildi. İlk 11 oynayabilecek seviyede değil tabiki.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Bir pozisyon vardı atak olgunlaştı ayağına geldi top, ceza sahasına hareketlenen iki adamımız vardı sol iç bölgede, onlara topu atmaktan korkup geri orta sahaya döndün ya işte orada gitti bu maç senin adına.

O pası verecek cesaretin yoksa, 11 oynayamazsın kusura bakma.
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

daha bir firin ekmek yemesi lazım ama gömmek yollamak komik seyler bunlar

Yorum

sörlotun önöne gol pası veren o değilmiydi tam hatırlamıyorum yusuf muydu yoksa. hataları da vardı ama kumaş iyi gibi
                      En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 05.11.2019, 10:01.

Yorum

olmaz boşuna beklemeyim ama mecburen oynuyor işte

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Yarın yine de mecbûren sahada. Kolay kolay kimsenin ayağına gelmez bu fırsatlar... Yine fıs çıkarsa devre arası kirâlanabilir.

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarın yine de mecbûren sahada. Kolay kolay kimsenin ayağına gelmez bu fırsatlar... Yine fıs çıkarsa devre arası kirâlanabilir.
                            fırsat değil aslında onun için daha kötü bu durum.

dağınık ve birbirine alışmamış hatta sistem karmaşası içinde bir takımda oynamak genç oyuncu için ölçü olmamalı. ne zaman sakatlar döner bizde sosa'yı dinlendirmek için ahmet'i sahaya süreriz o zaman fikir sahibi olunur ama tam kadro içinde.

yetenek var ama bunu göstermesi için işleyen bir kadroda yer almalı.

ben umutluyum bu çocuktan yapabileceğinin işaretini verdi bence.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

Yusuf un ilk maclarini hatirliyorum. Ahmeti elestirmek icin cok erken. Ben iyi olacagina inaniyorum.

Yorum

İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sörlotun önöne gol pası veren o değilmiydi tam hatırlamıyorum yusuf muydu yoksa. hataları da vardı ama kumaş iyi gibi
                                Maçın başında kontra atakta topu biraz sürüp Sörloth'a pas vereni diyorsan o Yusuf Sarı idi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X