Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam bu oyun zekası, fizik ve tekniği ile bir de süratli olsa...
    O dediğiniz Ronaldo .
    Ya da Mbappe.
    Biraz daha tempo kazanır bence. Ama hız genetik. Çok da gelişmeyecektir.

Yorum

• Nazar değecek diye yazmak istemiyordum ama topu her zaman en yararlı yere gönderiyor. Çok iyi bir özellik.

Yorum

• 147191.jpg
        Bu da abisiymiş. Dickson.
        If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
        Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adam bu oyun zekası, fizik ve tekniği ile bir de süratli olsa...
          O dediğiniz Ronaldo .
          Ya da Mbappe.
          Biraz daha tempo kazanır bence. Ama hız genetik. Çok da gelişmeyecektir.
          Koşuşu bir tuhaf. Bacak boyu felan mı farklı acaba, bir türlü çözemiyorum. Sanki sakatlığı varmış gibi koşuyor.

Bu adamın seri koşabilen hali kesinlikle dünyanın en iyi kanat oyuncusu olurdu. Böyle bir zeka, teknik ve oyun görüşünün üstüne birde sağlam bir hız olacaktı acaip birşey ortaya çıkardı. Belki Fenomen Ronaldo gibi olurdu.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Maşallah.
            Ömrü hayatımda bu kadar değişik bir futbolcu seyretmedim.
            Hamiş

Yorum

• Ömrü hayatımda futbolcu demezdim. ama adam yürüyerek oynuyor. Bilekleri çok iyi topu istediği noktaya gönderebiliyor. En büyük artısıda bu sanırım.
              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Bu adam oynadıkça açılan cinsten ekuban gibi kenardan gelip katkı verebilecek bir yapısı yok malesef. Ya oynatıp katkı bekleyeceğiz yada hiçbirşey beklemeyeceğiz.

Rize maçında ekstra olarak savunma anlamında iyi işler yaptı. Bir pozisyonda onun takibi sonucunda son adama kalmadı iş.
                trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• ekstrası, klası olan bir oyuncu değil. bu anlamda overrated olduğunu düşünüyorum

fakat takımdaşlığı iyi, sisteme uyumlu bir oyuncu novak'la beraber bir standart yakaladılar. savunmaya yardımı iyi. tekniği, oyun görüşü sezileri vasatın biraz üstünde

faydalı bir futbolcu.
                  futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Ekstra ve klası yok mu?

Her maç hiçbir futbolcumuzun yapamayacağı şeyler yapıyor. Bjk ye attığı golü süper ligde kaç kişi atabilir. En son Cardozo o şekilde zekice bir vuruş yapmıştı. Yada Gs'ye yaptığı slalom? Yada bir anda üçüncü gözü varmış gibi yaptığı tek topları? Deli gibi derin pasları hadi herkes yapıyor ama bu adam kaleye yakın bir yerde topla buluştuğunda süper ligdeki en etkili adamlardan biri. Açık şekilde bizi şampiyon yapacak üç kişiden biri. Diğerleri Abdülkadir ve Sosa. Yani diğerleride kaliteli ayak ama gol tehdidi olan böyle bir topçumuz başka yok. Ve bu adamın tek eksiği sürat başkada hiçbir sıkıntısı yok
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu adamın da ekstra ve klası yoksa...

Yorum

• hız çalışması lazım sorun hızında.. ayakları kaliteli.

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekstra ve klası yok mu?

Her maç hiçbir futbolcumuzun yapamayacağı şeyler yapıyor. Bjk ye attığı golü süper ligde kaç kişi atabilir. En son Cardozo o şekilde zekice bir vuruş yapmıştı. Yada Gs'ye yaptığı slalom? Yada bir anda üçüncü gözü varmış gibi yaptığı tek topları? Deli gibi derin pasları hadi herkes yapıyor ama bu adam kaleye yakın bir yerde topla buluştuğunda süper ligdeki en etkili adamlardan biri. Açık şekilde bizi şampiyon yapacak üç kişiden biri. Diğerleri Abdülkadir ve Sosa. Yani diğerleride kaliteli ayak ama gol tehdidi olan böyle bir topçumuz başka yok. Ve bu adamın tek eksiği sürat başkada hiçbir sıkıntısı yok
                          Zaten adamda hizda olsa israil veya türkiye liginde ne isi olurdu

Yorum

• Et siparişi verirken aklıma hep bu adam geliyor.

- Etiniz nasıl olsun?

- Pişşşşşşşşşşşmemiş ol... Diyecek gibi oluyorum
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ekstrası, klası olan bir oyuncu değil. bu anlamda overrated olduğunu düşünüyorum

fakat takımdaşlığı iyi, sisteme uyumlu bir oyuncu novak'la beraber bir standart yakaladılar. savunmaya yardımı iyi. tekniği, oyun görüşü sezileri vasatın biraz üstünde

faydalı bir futbolcu.
                              Ekstra ve klası yoktur lafı ağır olmuş...

Teknik olarak bir Yattara kıvraklığı yok ama uzun vadede ondan daha faydalı olacak izlenimi veriyor...

En azından Yattara kadar bencil değil...

Yukarıda da yazıldı, kargalara attığı golü bu ülkeyi geçtim, dünyada atacak kaç futbolcu var?
                              Açılmadan, direkt olarak kalçadan güç alarak o vuruşu yapabilecek kaç futbolcu var dünya üzerinde?
                              Tesadüf dersen tartışma noktalanır zaten...
                              Attığı tek paslara girmiyorum bile...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bence 2 maçta üst düzey oynadı Galatasaray ve Ç. Rize. Diğer maçların çoğunda 2/3'de sahada kayboldu, 30 dakikalık bölümde göründü. Bunun nedeni kondisyon mu yoksa genel oyun yapısı mı devre arası kampından sonra belli olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X