Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerine Hugo yu koyduk ve takım oyununa uyum sağladı diye öyle oldu yani belki onlarda da Töre veya Olcay olsa farklı olacak üstelik Quaresma olduğu için hocası başka bir oyun planı ile oynamıyor ya da oynayamıyor bu da doğal olarak iyi ki oynuyor da sistematik bir futbol oynayamıyorlar diyoruz.
    İyi ki oynayamıyorlar dediğin takım 2 sene şampiyon oldu..

UEFA da çeyrek finale kalıp son sn ye elendiler.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan 1.çıktılar..

Cenk i satıp şampiyonluğu kaybettiler muhtemelen yine şampiyon da olacaklardı

Böyle sistematiksizliğe can kurban

Hayır bunları söylüyorum ama ben de tavrını beğenmiyorum anlatmaya çalıştığım takımın öyle veya böyle sorumluluk alıp en büyük hücum silahı olması..
    En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 05.09.2018, 11:06.

Yorum

• Çok akıllı.
      Kaleye uzak yerlerde basit oynuyor.
      Son 30 içinde top alıp rakiple 1e 1 kalırsa basıp geçiyor.
      Pas opsiyonlarını görebiliyor ve doğru oynayabiliyor.

Depar hızı baya yüksek bu arada.
      Rölanti hızı düşük ve kaleye uzakken tembel olduğundan ağır gibi görünüyor.

Sanırım toplam enerjisinin farkında ve onu maksimum son 30 metrede kullanmak istiyor.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi ki oynayamıyorlar dediğin takım 2 sene şampiyon oldu..

UEFA da çeyrek finale kalıp son sn ye elendiler.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan 1.çıktılar..

Cenk i satıp şampiyonluğu kaybettiler muhtemelen yine şampiyon da olacaklardı

Böyle sistematiksizliğe can kurban

Hayır bunları söylüyorum ama ben de tavrını beğenmiyorum anlatmaya çalıştığım takımın öyle veya böyle sorumluluk alıp en büyük hücum silahı olması..
        Yav ne inatçı adam çıktın bu sene oynayamamasını hatta yok olmasını temenni ediyorum öyleyse
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yav ne inatçı adam çıktın bu sene oynayamamasını hatta yok olmasını temenni ediyorum öyleyse
          Yok kardeşim estağfurullah sen haklısın İnşallah bakalım

Yorum

• Çok da ilahlaştırmaya gerek yok ama gs maçındaki katkısının yarısını 10 maç verse yeter de artar bile...

1 kişinin performansına mahkum olmadığımız hücum düşünen futbolculara çok ihtiyacımız var artık...
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Tebrikler. Ama futbolcuyu çok yukarı çıkarmak zarar verebilir. Yüksek performansı tüm sezon beklemeliyiz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Antonynin yaptığı işler küçük görülmemeli. Mariano gibi beki (ligin en iyi beklerinden biri) kaç defa neredeyse yürüyerek güle oynaya geçti. Zira maiconuda. Adam yıllardır aradığımız adam cuk oturdu takıma. Kanatsız oynuyorduk. Sosa için acayip bir adam geldi. Sosa oyunu kanatlara açarak oynayan adamdı bizde bir kanat bile yoktu. Antonyin varlığı takım gücünü bnce inanılmaz artıracak. Ah birde buraktan verim alabilsek. Karşı takım açısından rakipte sosa. Kanatta antony. Heran arkaya kaçabilecek bir burak.

Yorum

• Mariano 42. dakikada sarı kart gördüğü için faul yapamadı. Yapsa atılacaktı. Anthony reis de bu durumu gayet iyi kullandı.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Sevdim bu adami, insallah böyle devam eder ve kulübü benimser. Adam belli ki izlenilmis de alinmis, böyle transfer politikasini daima görmek istiyorum TS'de.

Yorum

• Anthony ile yaptığımız bu transfer görüşmelerinde kendisi 1 milyon 100 istiyordu. En son ben 900 bin Euro’ya geldim. 19 gol ve asist yaparsam ilave 100 bin Avro verir misiniz dedi? Bende tamam dedim. O yazıldı kontrata.

Kontrat nasıl yapılır örnek gibi örnek.

Yorum

• 2 gol attığın maçtaki o müthiş atmosfer var ya? İşte onu unut bizler böyle mutlu olan insanlar değiliz. Bu haftaki kaosu sana anlatmışlardır. Ha işte biz oyuz.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Filelere tırmanırkenki halin...

Ne güzeldi.

(UEFA)

Yorum

• Umarım kendini bozmazsın, yetenekli oluşun, pozisyonu zorlaman ve çalım atma yeteneğin beni bu sene adına umutlandırdı...

Hiç hesapta yokken, kafamda acaba şampiyonluk olabilir mi diye düşünmeye başladım.

Sosa ve sen bu şekilde oynadığınız sürece, devre arasında yapılacak stoper takviyesiyle her an her şey olabilir..

Ayağına sağlık.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umarım kendini bozmazsın, yetenekli oluşun, pozisyonu zorlaman ve çalım atma yeteneğin beni bu sene adına umutlandırdı...

Hiç hesapta yokken, kafamda acaba şampiyonluk olabilir mi diye düşünmeye başladım.

Sosa ve sen bu şekilde oynadığınız sürece, devre arasında yapılacak stoper takviyesiyle her an her şey olabilir..

Ayağına sağlık.
                              Aynı şeyleri yazmak için girmiştim .Bu adam gelene kadar nasıl gol atacağız diye düşünüyordum şimdi bu konuda elimiz güçlendi..

Sağ taraftan gelen ortaya kafayı ne zaman vuracağını merak ediyorum..

Böyle gol atmayı da özledik.

Yorum

• B955E6BF-5B00-4738-998E-0C174CED482D.jpg

Adamı idmanda zaptetmek için iple bağlamışlar.

Tam 2 hafta oldu, delleniyor oğlan.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X