Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezonun adamı, ihtiyar.
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      izlenmesini ona kiim önermiş o da önemli.
      2016-17 sezonu Hapoel Tel Aviv futbol takımı teknik direktörü ŞOTA ARVELADZE
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• sezonun açık ara en iyi oyuncusu..10 gol 10 asist yapan kanat oyuncusu..kaç maçı tek başına aldırdı sayısını hatırlamıyorum..rüya gibi..ayağına sağlık kara oğlan..

Yorum

• Muhtesem..
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• An itibariyle 30 yaşında kariyerinin en yüksek piyasa değerine ulaşmıştır. https://www.transfermarkt.com.tr/ant...spieler/175988
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Reis reis tel reiss

(UEFA)

Yorum

• üremeyen mi atamayan mı deniliyordu kendisi için forumda. nasıldı o cümle ya

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu seneki performansıyla en az 20 eden bir topçudur. 2.5 yazmışlar birde. ) şaka gibi
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Sözleşmesinde 5 milyona serbest kalma maddesi varmış diye bir şey okudum.

Öyle ise gerçekten çekilecek çilemiz var.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sözleşmesinde 5 milyona serbest kalma maddesi varmış diye bir şey okudum.

Allah'tan etkileyici youtube videoları yok.

Elin Çinlisi Arabı basar parayı futbolcuyu da paraya boğar alır gider.

Scout ekipleri yaşından dolayı çalıştıkları kulübe önermezler diye ümit ediyorum)
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah'tan etkileyici youtube videoları yok.

Elin Çinlisi Arabı basar parayı futbolcuyu da paraya boğar alır gider.

Scout ekipleri yaşından dolayı çalıştıkları kulübe önermezler diye ümit ediyorum)
                          Çinlisi Arabı alsa gene iyi.
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Çinlisi Arabı alsa gene iyi.
                            Eskisi gibi değil yurt içinde kimse 30-31 yaşındaki adama o paraları verme riskine girmez bana göre.

Ayrıca ne olur ne olmaz serbest kalma maddesi olayını sağda solda dillendirmemekte fayda var.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak gerek.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Sözleşmesinde 5 milyona serbest kalma maddesi varmış diye bir şey okudum.

eğer doğrusa geçmişden ders almamişiz. İyi oyunculari bedava yollamayi seviyoruz kğme düşen takim bile böyle salaklik yapmaz kendi oyuncu istediği rakam bunlar
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu sezon da en büyük kozumuz.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X