Sezonun adamı, ihtiyar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizlenmesini ona kiim önermiş o da önemli.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
An itibariyle 30 yaşında kariyerinin en yüksek piyasa değerine ulaşmıştır. https://www.transfermarkt.com.tr/ant...spieler/1759882010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesinde 5 milyona serbest kalma maddesi varmış diye bir şey okudum.
Öyle ise gerçekten çekilecek çilemiz var.
Elin Çinlisi Arabı basar parayı futbolcuyu da paraya boğar alır gider.
Scout ekipleri yaşından dolayı çalıştıkları kulübe önermezler diye ümit ediyorum)
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'tan etkileyici youtube videoları yok.
Elin Çinlisi Arabı basar parayı futbolcuyu da paraya boğar alır gider.
Scout ekipleri yaşından dolayı çalıştıkları kulübe önermezler diye ümit ediyorum)
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇinlisi Arabı alsa gene iyi.
Ayrıca ne olur ne olmaz serbest kalma maddesi olayını sağda solda dillendirmemekte fayda var.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak gerek.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesinde 5 milyona serbest kalma maddesi varmış diye bir şey okudum.
Öyle ise gerçekten çekilecek çilemiz var.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu sezon da en büyük kozumuz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum