Ben fakir olduğumdan anlamıyorum herhalde de yani zaten dünya kadar para kazanmıyor musunuz be arkadaş? Emekli olduktan sonra istersen 40 yıl da teknik direktörlük yap bu işte para kazanmanın ne zamanı ne sınırı var. Ama istemiyorsan da hayır ben bu paraya hiçbir şekilde kabul etmem de bak yoluna. Goygoy yapmanın ne alemi var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Tavırları sinir bozmaya başladı... açıklamaları da geri vites yaptığının işâreti..
Erdal Hoş da dün kesin konuşarak kulübün 2 ay önceki teklifin geçerli olmadığını söyledi... Vagame cephesi de aa durun kabul ettik diyor ama o işi geçsinlerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ne aç gözlü paraperest bir adammış be yahu. Yıllık 1.5 milyon euro yaklaşık 22,5 milyon TL para yapar. Türkiye de 50 bin TL gibi aylık bir maaşla çalışan mühendis bile senin kazandığın parayı yaklaşık 40 yılda kazanabilecek eğer yaşarsa. Mühendislerin ülkenin gelişimine verdiği katkı belli... Sen ne yaptın? Koştun topa vurdun. Avrupa arenasında sçtın. Utanmadan sıkılmadan Trabzonspor un teklifini beklettin ve başka teklifler almaya çalıştın. Hadi defol git nereye gidiyorsan. Hayatınız maddiyat olmuş. Taraftar çalışsın versin siz de sahada doğru düzgün birşey yapmadan yiyin!!!
Yorum
-
Buradaki Nwakame sevicilere rağmen hep aynı şeyi söylüyorum, bu adam kesinlikle iyi ama abartılacak, heykeli dikilecek ve arkasından ağlanacak bir adam değil hatta Trabzonspor formasının kıymetini kaybedince anlayacaktırRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Emeklilikte Yaşa Takılanlarİlk olarak BrtnPnk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kalsa yenilemem ama şimdi Waka'yla yenilemeyip yerine yine büyük paralar harcayıp başka bi EYT'li getireceklerse onu göndermenin de bi esprisi kalmıyor. Ki hoca da zaten böyle oyuncular istediği için muhtemelen olacak olan bu.
bu Afrika kökenli oyuncuların birde mağara yaşı var diyorlar. Şaka bir yana ben oyuncunun yerinde olsam rahatımı hiç bozmazdım. Şampiyon olmuşsun ,Allah izin verirse Şampiyonlar liginde oynayacaksın ,canın istedi mi istanbul 1 saat , taraftar seni seviyor , heykelin dikilmiş .... daha ne istiyorsun abi?
Kendisine yapılan teklif çok iyi , hala burun kıvırıyorsa , verdiği hizmetlere teşekkür edip vedalaşmaktan başka seçenek bırakmıyor.
Yorum
-
Valla ben de çok eleştirdim bu sezon ama son maçlarda diğer oyuncuların ondan farkı var mı, yok.
Visca'nın fizik durumu daha "zombi" durumda.
Topu bana atma demesini yine gördüm ama topu geride almak istemediği içindi galiba. Topu geride alınca işi zor geçse de yakalanır, istediği bir şey değil.
Yorum
-
Cornelius gol krali yapilmak isteniyorsa mactan once karar verilmeli waka ikinci penaltiyi sorumluluktan kacti demesinler diye atmis olabilirİlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalmasini istemiyorum
corneliusa ayip etti bugun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum