Hem güçlü hem teknik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Asisti futbol literatürüne girmiş olmalı çünkü ben o tarz bir asistin başka yerde yapılabilecek olmasına gerçekten ihtimâl vermiyorum.
Gelgelelim bilhassa birkaç maçtır tamamen yokları oynayıp bir hareketle maçı çözen bir hüviyet göstermeye başladı. Yani eyvallah böyle de katkı alıyoruz, saygımız da sonsuz ama uzun süreli olmazsa çok daha iyi olur
Yorum
-
Waka ogle bir futbolcuki varligi rakibin pisikolojisini bozuyor takimada guven veriyor ayni zamanda skoru bulduktan sonra oyunu rakip sahada tutmada oyunu sogutmada cok basarili bugun son bes dakikada baski yedik waka oldumu cizgide 5 tac yaptirip maci bitirirdi !
Yorum
-
Gerçektende çok formsuz ama adam sihirbaz, bir anda olmadık işler yapıyor. Şu yaptığı olayı hayatım boyunca bir topçudan görmedim, çok tuhaf ve bir o kadar özel bir asisti.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
mahalle maçına çeviriyor büyük futbolcu kemal sunalın bir filminde böylesi kabadayı bir daha gelmez dünyaya rüyasında bile vukuatı var.işte öyle adam grav grav grav rüyasında bile adam çalımlıyor öyle futbolcu. trabzonun efsanesi olmalı.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum