Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hem güçlü hem teknik.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• kötü oyununu 30 saniyelik ezici hamlesiyle unutturdu.

fena güç var, kanında uzaylı kanı geziyor dünya dışı
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Asisti iyiydi ama en kötü oyuncumuzdu. 55'te çıkmalıydı

Yorum

• bencede kötüydü, 2. yarı daha erken çıkmalıydı koassi daha çok süre almalı bence
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Mehmet yılmaz tony'nin Trabzon da heykelini yaptılar diyor. Erman Toroğlu da bu adamın kalçasını yapmaya beton yetmez diyor [emoji1]
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• 2 maçtır kötü oynuyor ama şapkadan tavşan çıkardı ikiyi attırdı. Kendini tam verse her maç 3lük ederiz rakipleri..
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Yaptığı asist inanılmazdı ancak sanki her geçen gün ağırlaşıyor ve kontralara çıkarken takımı çok yavaşlatıyor, fazla top kaybediyor.savunmada da çok fazla yardımcı olduğu söylenemez.umarım kendini toparlar.

Yorum

• İnanılmaz asist ama eski Nwakameden eser yok.

Bir ara Nwakame olmasa ne yapardık diyorduk ama şu an bunu dedirtmiyor maalesef.

Yorum

• Futbolu bizde bırakmalı.

Yorum

• Sen insan değilsin!

Yorum

• Asisti futbol literatürüne girmiş olmalı çünkü ben o tarz bir asistin başka yerde yapılabilecek olmasına gerçekten ihtimâl vermiyorum.

Gelgelelim bilhassa birkaç maçtır tamamen yokları oynayıp bir hareketle maçı çözen bir hüviyet göstermeye başladı. Yani eyvallah böyle de katkı alıyoruz, saygımız da sonsuz ama uzun süreli olmazsa çok daha iyi olur

Yorum

• sihirbaz

Yorum

• Waka ogle bir futbolcuki varligi rakibin pisikolojisini bozuyor takimada guven veriyor ayni zamanda skoru bulduktan sonra oyunu rakip sahada tutmada oyunu sogutmada cok basarili bugun son bes dakikada baski yedik waka oldumu cizgide 5 tac yaptirip maci bitirirdi !

Yorum

• Gerçektende çok formsuz ama adam sihirbaz, bir anda olmadık işler yapıyor. Şu yaptığı olayı hayatım boyunca bir topçudan görmedim, çok tuhaf ve bir o kadar özel bir asisti.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• mahalle maçına çeviriyor büyük futbolcu kemal sunalın bir filminde böylesi kabadayı bir daha gelmez dünyaya rüyasında bile vukuatı var.işte öyle adam grav grav grav rüyasında bile adam çalımlıyor öyle futbolcu. trabzonun efsanesi olmalı.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim