İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Wakaeme bugüne kadar birçok katkı vermiştir eyvallah. yanlış olan sözleşme bitimine bu kadar yaklaşmadan önce bir aksiyon alınmamış olması. geçen yılın başında sözleşme yenileme teklifi yapılmalı, yapılıp da kabul etmiyorsa direkt satılmalıydı. şimdi söylenilen rakamları kabul etmiyorsa yolu açık olsun. bir takım tek bir futbolcuya bakıyorsa o takım takım değildir zaten. İngiltere Hull falan hikaye. biz 3 vermişiz de kabul etmeyip şikecilere 5 e gidecekse gitsin hiç durmasın. Şampiyonlar Liginde oynamak varken Arabistana da gidebilir kendi bilir.from BOGAZIÇI
Yorum
-
Reis at imzayı seneye CL'de şov.
Etma gırma bizi.
Yorum
-
Ligin en değerli oyuncusu
Başakşehir'de oynuyor olup sözleşmesi devam etse devre arası 5 milyon bonservis 2.5 da maaş verip bağlardık muhtemelen
Ama kendi oyuncumuz olduğu için 3ün 5in hesabını yapıp İstanbul takımlarına kaptıracagız
Tahmin ediyorum 3-4 yıldır üzerindeki ölü toprağı atıp sampiyon olan Trabzonspor'un tekrar tepetaklak olmasının başlangıcı Nwakaeme'yi kaybetme travması olacak
Umarım yanılırımİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ozel yetenekler bulunca kaybetmemek icin mucadele edeceksin.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en değerli oyuncusu
Başakşehir'de oynuyor olup sözleşmesi devam etse devre arası 5 milyon bonservis 2.5 da maaş verip bağlardık muhtemelen
Ama kendi oyuncumuz olduğu için 3ün 5in hesabını yapıp İstanbul takımlarına kaptıracagız
Tahmin ediyorum 3-4 yıldır üzerindeki ölü toprağı atıp sampiyon olan Trabzonspor'un tekrar tepetaklak olmasının başlangıcı Nwakaeme'yi kaybetme travması olacak
Umarım yanılırım
Gitsin ne olacak, yenisini buluruz mantigi hep yaptigimiz hata.
Nwakame bir sekilde ikna edilmeli, zaten bugune kadar bu sorunun devam etmesi fiyaskodur.
Denildigi gibi uzatmiyorsa sene basi satacaksin, bari para kazan.
Ornegin hamsik suanki performansiyla bu sene sozlesmesi bitiyor olsa ve biz de suan aldigi paraya imza atmiyorum dese, ona da mi aynisini yapacagiz.(muhtemelen yapardik).
Bana gore ozel oyunucu buldun mu, birsekilde elinde tutacaksun. Yoksa hem o seviyede oyuncu kolay kolay bulamiyorsun, ve cok daha yuksek zararlar yapiyorsun.
Yorum
-
-
-
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Tony ile sözlesme imzalamak icin beklenildigini düsünen var mi gercekten ? Internetde okudugum hep „neyi bekliyorsunuz, niye sözlesme imzalamiyorsunuz ?“ Belki adam istemediginden olabilir mi ? (Ki en dogal hakki).
Bu futbol‘a biraz profesyonel yaklassak cok daha iyi olacak. Sözlesmesi 6 ay daha sürüyor mu ? Evet ! O zaman bu zaman icinde maksimum verim almaya calisirsin.
Uzatmak istiyormusun ? Evet ! O zaman imkanlarin dahilinde bir teklif yaparsin (ki 1000000% bu teklif defalarca yapilmistir, hatta sinir zorlayarak).
Kabul etmiyorsa ? Birsey yapamazsin. Ulu orta aciklayamazsin, haliyle anlamayan insanlar „Sözlesme uzatsaniza laaaaaaan“ diye bos bos yorum atar.
Su an icin yönetim tahminimce elinden geleni yapmistir. Sezon sonuna kadar böyle gidecektir, sezon sonu Tony karar verecektir. Bence ya Araplara yüksek maas‘a gider, da da düsük bir ihtimal Lig icinde Fener‘e falan gider. Eger Sampiyon olursak ve Sampiyonlar ligi oynamak isterse daha az maas ile bizde kalir, ama pek sanmiyorum.
Durum bundan ibaret, bu konu üzerinden Yönetim‘e sallamayi ve huzursuzluk cikarmayi birakmali Taraftar.
EDIT:
Kendinize su soruyu sorun: Biz en son ne zaman bize katki veren, ve sözlesme bitisinde baska talipleri olan Yabanci bir oyuncu ile sözlesme uzatabildik ?
Bunlar profesyonel isci, maas‘a göre, yasadiklari sehire göre, ve eger genclerse gelecek icin verilecek imkanlara göre (Sampiyonlar ligi mesela) karar verirler. Ve bizi genellikle tercih etmiyorlar bu böyle.En son Yasin Altuntas tarafından düzenlendi; 31.01.2022, 15:06."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İşi buraya getirmeden bütün oyunculara karşı genel bir prensibimiz olmalı. Son senesine girerken ya imza, ya transfer demeliyiz. Gerekirse ederinden düşüğe gönderirsin ama maddi katkını da alırsın. Hem de taraftara sözleşmesini uzatmak istemedi biz de yollarımızı ayırdık diyebilirsin.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony ile sözlesme imzalamak icin beklenildigini düsünen var mi gercekten ? Internetde okudugum hep „neyi bekliyorsunuz, niye sözlesme imzalamiyorsunuz ?“ Belki adam istemediginden olabilir mi ? (Ki en dogal hakki).
Bu futbol‘a biraz profesyonel yaklassak cok daha iyi olacak. Sözlesmesi 6 ay daha sürüyor mu ? Evet ! O zaman bu zaman icinde maksimum verim almaya calisirsin.
Uzatmak istiyormusun ? Evet ! O zaman imkanlarin dahilinde bir teklif yaparsin (ki 1000000% bu teklif defalarca yapilmistir, hatta sinir zorlayarak).
Kabul etmiyorsa ? Birsey yapamazsin. Ulu orta aciklayamazsin, haliyle anlamayan insanlar „Sözlesme uzatsaniza laaaaaaan“ diye bos bos yorum atar.
Su an icin yönetim tahminimce elinden geleni yapmistir. Sezon sonuna kadar böyle gidecektir, sezon sonu Tony karar verecektir. Bence ya Araplara yüksek maas‘a gider, da da düsük bir ihtimal Lig icinde Fener‘e falan gider. Eger Sampiyon olursak ve Sampiyonlar ligi oynamak isterse daha az maas ile bizde kalir, ama pek sanmiyorum.
Durum bundan ibaret, bu konu üzerinden Yönetim‘e sallamayi ve huzursuzluk cikarmayi birakmali Taraftar.
EDIT:
Kendinize su soruyu sorun: Biz en son ne zaman bize katki veren, ve sözlesme bitisinde baska talipleri olan Yabanci bir oyuncu ile sözlesme uzatabildik ?
Bunlar profesyonel isci, maas‘a göre, yasadiklari sehire göre, ve eger genclerse gelecek icin verilecek imkanlara göre (Sampiyonlar ligi mesela) karar verirler. Ve bizi genellikle tercih etmiyorlar bu böyle.
Yabancısı, yerlisi fark etmez. İş buraya gelmemeli. Futbolcular artık gereğinden fazla uyanık. En büyük topçular bile başka kulüplere bonservissiz gidip imza parası almanın derdinde. Bu mevzulardan yeterince başı ağrımış bir kulüp olarak herhangi bir yıl planında sözleşmesi 1 yıldan az kalmış topçu olmamalı kadroda.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
Bu kadar basit işte. Gözden çıkaracağın futbolcu ise uzatmazsın.Yok değilse ya sözleşme, ya satış.İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşi buraya getirmeden bütün oyunculara karşı genel bir prensibimiz olmalı. Son senesine girerken ya imza, ya transfer demeliyiz. Gerekirse ederinden düşüğe gönderirsin ama maddi katkını da alırsın. Hem de taraftara sözleşmesini uzatmak istemedi biz de yollarımızı ayırdık diyebilirsin.
Yabancısı, yerlisi fark etmez. İş buraya gelmemeli. Futbolcular artık gereğinden fazla uyanık. En büyük topçular bile başka kulüplere bonservissiz gidip imza parası almanın derdinde. Bu mevzulardan yeterince başı ağrımış bir kulüp olarak herhangi bir yıl planında sözleşmesi 1 yıldan az kalmış topçu olmamalı kadroda.İşte taraftar budur.
Yorum
-
Sosa ve Novak konusunda da millet yönetime verdi veriştirdi.Kalmak istemedikleri çok barizdi ve defolup gittiler.Durumları ortada.Wakaeme 'de aynı yolda yürüyor.İstediği ücret nedir ? Muhtemelen Trabzonspor'un veremeyeceği bir ücret olmalı.Buradaki bazı arkadaşlara kalsak , kulübü de O'nun üzerine yapmak gerekiyor.Hamsik'e verilen ücret teklif edilsin , kabul etmiyorsa o yoluna biz yolumuza..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum